Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebovala bych poradit.
Reklamovala jsem telelefon v záruce.První reklamace mi byla vrácena že se nic neprokázalo.My ale zjistili,že na prodejně jen zřejmě ležel,nikdo se do něj nepodíval.Reklamovali jsme podruhé,doma jsem až zjistila,že mají v reklamačním listě malými písmeny napsáno že na vyřízení mají 60dní.Ptala jsem se v Čoi a tam mi řekli,že je možné se dohodnout na vyřízení 60dní,ale musí to být dokument sepsaný zvlášť.Nemůže tato věta být součástí reklamačního listu.Tudíž na to nemají právo,mají na vyřízení ze zákona 30dní.
Do prodejny jsem odeslala po 35dnech email,že odstupuji od smlouvy a žádala peníze zpět za telefon na č.ú.
Odepsali,že není třeba vracet peníze,že mají 60dní.A tak si dopisujeme už 2měsíce,neslyší na odkaz od Čoi ,píší že mám tel.na prodejně k vyzvednutí atd.Teď už nereagují vůbec.Jak mám postupovat,abych dosáhla vrácení peněz za telefon?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.