Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone X nebo iphone 8

Od: pecka* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, uz delsi dobu premyslim, ze si koupim novou verzi iphonu. Nyni mam iphone 6s, strasne ale strasne se mi libi verze iphonu x - ale :) chci se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti a nejake srovnani co a proc je lepsi :) prece jenom jsou to vetsi penize. Odpurce Applu prosim o zdrzeni komentare, kazdy mame pravo volby :D :) dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecka*
hodnocení

p.s. samozrejme, ze jsem koukal na recenze a zjistoval si vice... ale dost pro me maji vahu nazory a zkusenosti, nicmene v prodejne vam stejne cpou to drazsi

sanace
hodnocení

0x
Ahoj, já osobně na iPhona nemám peníze a i kdyby, bál bych se nosit tak drahé zařízení u sebe. Oba kousky jsem ale měl nějakou dobu k dispozici. Musím říct že 8 je další "normální" telefon, celkově se podobající 6s.. Prostě jenom novější a trochu líp vybavený. Toť vše. Ale iPhone X, ten mě pouhým rožnutím displeje uchvátil. Je to úplně něco jiného než předešlé generace. Nedá se to srovnávat. Za mě určitě Xko.

kek
hodnocení

0x

Rozhodně jdi pro Xko protože pak bude víc lidí kterým se budu moct smát za notch

nox®
hodnocení

0x

Mě osobně tedy Iphony už docela dlouho nudí, takže X je jediná varianta, která vypadá trochu zajímavě. Na druhou stranu by mě vadila absence čtečky otisku a cena je také taková, jakou bych za spotřebák už nedal. Možná bych počkal, s čím příjde další generace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]