Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojením reproduktorů starších

Od: stanko3323 odpovědí: 8 změna:
Hledám konektor do 2cinch nebo rovnou 3,5 jak
doplněno 01.07.18 14:15: Hledám konektor co je napsáno audioin

Zapojením reproduktorů starších

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Na obrázku je zapojení vstupu a výstupů ze zesilovače.Konektor je skutečně aplikovaný DIN konektor s 9 piny.Ale je důležité i správné propojení pinů.Připúojuje nikoliv reprioduktory,ale vstup audio signálu do zesilovače.IKonektory s písmeny L a R jsou výstupy do reprosoustav.

JABRAKA

při porovnání s velikostí CINCH se jedná o konektor mini DIN

hodnocení

1x

*sok* Vaší otázku příliš nechápu, těch konektorů jsou plné obchody s elektronikou (třeba tady). Přijde mi to stejné, jako byste se ptal, kde seženete rohlíky.

doplněno 01.07.18 13:33:

Jak, neviděl? Jsou jich tam desítky! Ty obrázky jsou hned z 1. stránky mého odkazu. A podobných odkazů jsou na Netu stovky.

Zapojením reproduktorů starších #2
stanko3323
hodnocení

Díval jsem se na tento portál ale tento konektor jsem právě nevydel
stanko3323
hodnocení

Jelikož hledám ten vstupní co je na fotce. Tak sy myslí že mluvíme o koze a voze
Zapojením reproduktorů starších #3

No jo, to asi jo. Jenže to není konektor "cinch". Příště napište, co vlastně chcete, ušetříme všichni dost času.

rv*
hodnocení

0x

Tak ty staré repráky snad mají nějaký konektor. Pak koupíte redukci z toho konektoru na cinch. Nebo končí holými dráty a pak koupíte jenom konektor cinch a tyto dráty na něj správně připájíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]