Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sledovat TV při nahrávání na DVD rekordér

Od: mab* odpovědí: 4 změna:

Včera jsma si pořídili DVD /HDD rekordér Panasonic DMR-EX 768EP-K , připojila jsem ho k televizi a nahradil nám sep-to-box. Nemohu ale přijít na to, jak to zařídit, abychom mohli při nahrávání na HDD současně sledovat jiný TV program (podobně jako u nahrávání na video). Je to vůbec proveditelné? Díky za pomoc, Mab.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

Video má totiž svůj tuner a TV taky svůj. Takže řešení je připojit opět set-top-box a můžete koukat na jiný program než který se nahrává.

mab*
hodnocení

Díky za radu a ,prosím, ještě o jednu: Jak set-top-box,DVD rekordér a televizi zapojit, aby to fungovalo?Zatím mám DVD .anténa+televize přes skart. V tv mi zbyla jen dírka na "džek", ale máme ještě video a set top box. tak co s tím? Jsem úplný laik,takže,prosím o vysvětlení "po lopatě". Díky

perda*

Pokud máte v TV jen jeden SCART potřebujete rozdvojku: www.acent.cz/Deta/..., ale bude to značně nekomfortní na ovládání, viz. popis v odkazu.

Anténu do set-top-boxu připojíte buď z výstupu antény rekordéru (pokud má), nebo rozbočovačem: www.alza.cz/hama-/...

hodnocení

2x

Pokud má rekordér jenom jeden tuner na digitální TV (což nejspíš má) tak to nelze.

Budete si muset pořídit SET TOP BOX nebo TV s DBV-T.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]