Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Payoneer vyhodné? Zadarmo?

Od: martin* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den našel sem na internetu službu payoneer co udájne vám udělá platební kartu zadarmo.. příjde mi to strašně divný? Dá se s tou kartou prý i normálné výbírat všude v bankomatu atd je to pravda? je zdarma? Jaký jsou poplatky za vybírání nebo posílání? Jaký je důvod že je zdarma atd? Díky za odpovědi předem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Moje banka mi taky dala platební kartu zadarmo, můžu s ní platit i vybírat zadarmo, tak nevím proč hledat nějakou neznámou službu, když to několik našich bank umožňuje taky ;)
Jako takhle, pokud platíte prakticky jen u nás a v korunách, tak to smysl určitě nemá.

hodnocení

0x

Danou službu neznám, ale co jsem tak zběžně proběhl internet, jedná se o internetovou platební službu přirovnávanou například k PayPalu.

Zadarmo tam samozřejmě nic nedostanete... zahlédl jsem něco o odměně za zverbování dalších zákazníků. Zdarma je vedení účtu pokud na němi nic není. V okamžiku kdy na něj peníze převedete, tak se údajně platí 2 dolary za měsíc a za výběr z bankomatu je 2.75 dolarů (ale možná i procento z vybírané částky).

jurajjuraj*
hodnocení

0x

danou sluzbu sice neznam ale co je divneho na platebni karte zadarmo a vybirani treba po evrope taky zadarmo navic treba ve vsech bankomatech ( i konkurence ) , to dneska zacina byt bezna sluzba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]