Dobrý den, včera koukam na tv a najednou mi přestane jít obraz monitor tv je černý jen zvuk jde zkoušela jsem vypnoutzapnout atd dneska rano opět nešla pak jsem televize nechala hrát zničeno nic televize naskocila i obrazovka. A ted nevim zda mi televize půjde nebo se mam porozhlidnou po jiné? Děkuji
Dobrý den. Já bych zkontroloval konektory od televize po anténu, jestli není nějaký povysunutý a jestli jsou drátky v anténě pevně přichyceny pod šroubky. Vycházím z toho, že máte individuální anténu.
Tento příznak je v drtivé většině předzvěstí konce životnosti některé součástky (nebo studený spoj) buď ve zdroji nebo v obvodech zpracování obrazu; být vámi, pomalu vybírám nový tv přijímač, abych nebyl překvapen...a v případě úplného výpadku pro přijímač jen "zajdu"...v případě starších přijímačů je oprava v servisu většinou nerentabilní...jedno opraví, za krátký čas následuje další porucha...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.