Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzvaneni htc tytn

Od: smrtcheck* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, kdyz mi prijde zprava tak se jen rozsviti display a nejde zvuk,kdyz kliknu na zpravy tak se ozve zvuk a prijde zprava. Jelikoz mam telefon v aj a anglicky moc neumim tak s tim mam docela problem. Dekuji za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

schery*
hodnocení

2x

Nastavení TÓNU příchozí pošty.Na telefonu najít-NASTAVENÍ-TÓNY-ZPRÁVY(standart-tón).Angličtina-Nastavení( mesauring,setting) TÓNY(tones,strains) ZPRÁVY(messages). A doručené zprávy je-message delivery. Doufám,že vám to pomůže.*hej*.

smrtcheck*
hodnocení

bohuzel v tom to neni...kdyz prijde zprava tak se jen rozsviti obrazovka...a pak minutu sviti a zhasne..kdyz pote dam zpravy tak mi najednou prijde,ale treba s pulhodinovym zpozdenim...

smrtcheck*
hodnocení

tak jsem ted restartoval telefon a kdyz si poslu sms z internetu tak vyzvani jako by melo...skusim jeste napsat slecne aby mi poslala sms...od ty mi to neslo

smrtcheck*
hodnocení

tak od me slecny mi to opravdu nejde...a ani od kamarada mi to nejde...

smrtcheck*
hodnocení

tak je chyba asi u t-mobilu protoze od tech lidto nejde...lidii co tam mam v mych 5 mi proste nejdou...

schery*

• nesprávné nastavení SMS

• nesprávně nastavené číslo SMS centra - správně má být +420 603 052 000

• nesprávný typ odchozí zprávy - správně má být Text

• zablokované odchozí nebo příchozí SMS - blokování odstraníte pomocí kódu #330*blokovací heslo#OK

• nedostatečný Twist kredit - výši kreditu zjistíte pomocí odeslání kódu *101# na 4601

• blokování v důsledku neuhrazeného Vyúčtování - uhraďte vyúčtování za používání služeb T-Mobile

• závada v síti GSM - kontaktujte Zákaznické centrum T-Mobile 603 603 603 (4603 ze sítě T-Mobile)

• zpráva byla odeslána, ale nepřišla.
    Pokud se stane, že příjemci nebyla doručena odeslaná SMS, může to být způsobeno tím, že:

• příjemce je nedostupný nebo má vypnutý telefon déle než 72 hodin

• je nesprávně nastaven typ odchozí zprávy - správně má být Text

• došlo k závadě v síti GSM - kontaktujte naše Zákaznické centrum T-Mobile 603 603 603 (4603 ze sítě T-Mobile)

schery*

Zavolejte své operátorce-Konfigurace-SMS.

guli*
hodnocení

0x

Ahoj,poptej se jestli to NÁHODOU nejdede předělat na češtinu.Mám taky "htcéčko" a krátkou dobu jsem v tom bloudil a moje přítelkyně prohlásila "nikdy si nekupuj chytřejší telefon než si ty sám!"*smich*No a ty to máš ještě k tomu v aj*smich*to tě obdivuju!

smrtcheck*
hodnocení

nejde o to ze je chytrejsi...1)nejde pripojit k pc a preinstalovat rom jinak nejde, tedy jde ale to musim flashnout i bootloader a to prez pametovou kartu pry nejde...2) s tim telefonem uz umim ale s timto jsem se setkal poprve...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]