Nejste přihlášen/a.
Ahoj, kdyz mi prijde zprava tak se jen rozsviti display a nejde zvuk,kdyz kliknu na zpravy tak se ozve zvuk a prijde zprava. Jelikoz mam telefon v aj a anglicky moc neumim tak s tim mam docela problem. Dekuji za rady
Nastavení TÓNU příchozí pošty.Na telefonu najít-NASTAVENÍ-TÓNY-ZPRÁVY(standart-tón).Angličtina-Nastavení( mesauring,setting) TÓNY(tones,strains) ZPRÁVY(messages). A doručené zprávy je-message delivery. Doufám,že vám to pomůže..
bohuzel v tom to neni...kdyz prijde zprava tak se jen rozsviti obrazovka...a pak minutu sviti a zhasne..kdyz pote dam zpravy tak mi najednou prijde,ale treba s pulhodinovym zpozdenim...
tak jsem ted restartoval telefon a kdyz si poslu sms z internetu tak vyzvani jako by melo...skusim jeste napsat slecne aby mi poslala sms...od ty mi to neslo
tak je chyba asi u t-mobilu protoze od tech lidto nejde...lidii co tam mam v mych 5 mi proste nejdou...
Ahoj,poptej se jestli to NÁHODOU nejdede předělat na češtinu.Mám taky "htcéčko" a krátkou dobu jsem v tom bloudil a moje přítelkyně prohlásila "nikdy si nekupuj chytřejší telefon než si ty sám!"No a ty to máš ještě k tomu v aj
to tě obdivuju!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.