Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení nové TV s PC

Od: adamos odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

další amatérský dotaz ohledně TV :D.

Rád bych nějak propojil TV se stolním PC, abych měl z TV jakoby velkej monitor a všecko co na PC dělám, by se zobrazovalo jak na PC tak i TV. Je to možné? TV je nová, smart s wi-fi, Sony Bravia. PC je starý asi 4 roky. Našel jsem si, že to jde nejčastěji HDMI kabelem, TV HDMI má, ale u PC si nejsem jistý, nejspíš ne, mám tuto case a v popisu se nikde o HDMI nepíše czc.cz/...

Jak by to šlo nejlépe udělat? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Z popisu bedny opravdu nepoznáš, jaký konektory máš na desce. Ale s dost velkou jistotou tam HDMI konektor budeš mít. Pak stačí jen propojit, přepnout televizi na patřičný vstup a hotovo. Někdy se ještě musel u kompu pustit zvuk.

adamos
hodnocení

Jo, pravda, na desce HDMI tedy mám. A bude obraz fungovat jak na monitoru, tak na TV zároveň?

karel556*
Aby šel monitor i TV zároveň je třeba toto v počítači nastavit

hodnocení

1x

Nastavení hledej v nastavení grafické karty a někde tam nastavíš, že chceš obraz duplikovat. Líp to nedokáži, protože nevím, co máš za typ grafické karty. A zvuk si pak přepneš na TV tak, že klikneš levým tlačítkem myši na ikonu repráku vpravo dole v liště a vybereš si tam svou TV z nabídky.

karel556*
Nastavuje se v nastavení počítače, win-start-nastavení-zobrazení atd !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]