Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komponenty do pc sestavy

Od: pcbuilder odpovědí: 4 změna:
Ahoj,
chtěl bych pomoc s výběrem vhodných komponent do sestavy měla by být zhruba za 16 000Kč.
SSD disk nepostrádam bedna mi také stačí. Dík moc za odpověďi.
Moje sestava: czc.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ruwohacuk
hodnocení

2x

Maximální TDP celé pc sestavy bude lehce nad 200W. Tedy kvalitní zdroj 430 W stačí a to bohatě. Nemá smysl kupovat do této sestavy silnější.

hodnocení

1x

Úplně jednoduše: Nenapsal jsi účel. Chodit to bude, celkem i hry půjdou, ale žádné herní dělo to není. Myslím, že na nové hry bude nedostatečná RAMka, 8GB není žádný velký přepych. A také je slabý zdroj, když jen GK má doporučený zdroj 400W. Kde je procesor, chipset a další "spotřebiče"?

doplněno 23.06.18 09:37:

@ernie: Ano, ten zdroj si s tím nejspíš poradí. Vycházel jsem z toho, že odborníci na stavbu PC k podobným sestavám s GTX 1060 doporučují raději značkové zdroje 550W a mírně výše.

pcbuilder
hodnocení

Ok, dik moc toho že to nebude dělo je mi jasné za 16 000Kč ani víc chtít nemohu spíš mě zajímalo jestli tam není nějaká blbost např. grafika za 10 000 a základní deska za 500 když to dost přeženu když vidím reakce ta k asi půjdu do téhle sestavy na SSD disku výkon nijak extra nestojí lepší než šetřit třeba na z. desce tak dík za rady.

hodnocení

0x

Souhlasím se @satam, až na jeho výhrady vůči zdroji. Ta karta má doporučenou wattáž už i se zahrnutými ostatními spotřebiči a navíc nadhodnocenou, kdyby do sestavy někdo dával zdroje značek eurocase nebo evolveo a další plečky. Ten seasonic je v pohodě. Jako vyloženě herní PC to není, takový lepší pracovní stroj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]