Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LED osviceni akvaria

Od: zeniskolenka odpovědí: 3 změna:

Dobry den

jiz pred delsi dobou jsem zakoupila Juwel Led Panel - juwelakvarium.cz/...

Bohuzel intenzita sviceni je prilis silna a v akvariu mi tak buji rasa. Chtela bych se pro to zeptat, zda by mi nekdo poradil, jestli existuje nejaky stmivac na LED idealne primo do zasuvky, ktery by se dal vyuzit na snizeni intenzity svetla. Predstavovala bych si neco takovehleho: elektro-paloucek.cz/...

Dekuji!

Zeniskova

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

juraja*
hodnocení

2x

Zdravím

Obávám se že tak jednoduché to nebude

ale kolegové co mají podobné světla,doporučují v nekolika místech přelepit led trubice černou lepící páskou

tím snížíte jas a takhle jednoduše si budete regulovat kolik světla potřebujete

LED osviceni akvaria

hanesz*
hodnocení

2x
Pokud je ledka naklápěcí, tak otočit proti zadní stěně. V jakém úhlu si už musíte určit sám. Mě to kdysi pomohlo.

hodnocení

2x
Předchozí dvě rady bych doporučil vyzkoušet. Tlumit led nejde tak snadno jako halogeny. Pokud je světlo připojeno na 12V trafo není to ztraceno, jen bude potřeba další investice, ale pokud jde do něj rovnou 230V tak bohužel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]