Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení smart tv s routerem

Od: hochmanka* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, poraďte mi prosím s připojením smart tv. Nyní ji mám připojenou na bezdrátovou síť, ale někdy se to seká anebo se vůbec nemůžu připojit. Chci tv propojit kabelem k routeru, na který mám už připojený nootebook. Jde to mít k jednomu routeru připojený nootebook i televizi? Jsem laik, tak prosím vše polopatě. Děkuji.

doplněno 21.06.18 17:33:

Díky všem za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kup si kabel, propoj router s televizí a pak pro jistotu smaž nastavení WiFi v televizi.

krtek66
hodnocení

0x

Vem kabel Cat5e nebo Cat6e ideálně, píchni to do TV, píchni to do routeru...a hotovo. Předpokládám, že máš modernější router, který si to sám najde a nastaví. Pak už jen v TV nastav, že internet bude tahat přes kabel a hotovo

hodnocení

0x

Může to být třeba tento kabel potřebné délky; jinak dle rad výše...a pokud má router více zásuvek (většinou čtyři), pak není problém ani s dalšími přístroji, které případně připojíte...takže notebook, televizi, plus ještě "až"dvě další zařízení...

hodnocení

0x

Áno,k routeru môžete pripojiť viac zariadení kabelom.Vzadu na routeru sú výstupy na kábel.Ak máte len jeden výstup,tak použijete rozbočovač,čiže switch. : nay.sk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]