Nejste přihlášen/a.
Zdravím, poraďte mi prosím s připojením smart tv. Nyní ji mám připojenou na bezdrátovou síť, ale někdy se to seká anebo se vůbec nemůžu připojit. Chci tv propojit kabelem k routeru, na který mám už připojený nootebook. Jde to mít k jednomu routeru připojený nootebook i televizi? Jsem laik, tak prosím vše polopatě. Děkuji.
Díky všem za radu.
Může to být třeba tento kabel potřebné délky; jinak dle rad výše...a pokud má router více zásuvek (většinou čtyři), pak není problém ani s dalšími přístroji, které případně připojíte...takže notebook, televizi, plus ještě "až"dvě další zařízení...
Áno,k routeru môžete pripojiť viac zariadení kabelom.Vzadu na routeru sú výstupy na kábel.Ak máte len jeden výstup,tak použijete rozbočovač,čiže switch. : nay.sk/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.