Nejste přihlášen/a.
Pomůže mi tento problém vyřešit měnič s čistou sinusovkou? Např tento : Měnič napětí P2000-242, 24V/230V - 2000W. Čistá sinusovka. Dálkové ovládání. CARSPA
Nebo mi budou reproduktory v autě také bzučet a proto stačí tento : Měnič napětí CAR2K-242, 24V/230V - 2000W. CARSPA
Děkuji za odpověď
1x
Pominu-li dva nesmysly - 1. napájet notebook z 2kW měniče a 2. napájet notebook z měniče 24V->230V a adaptérem zpátky na 19V, tak by čistá sinusovka mohla pomoct.
Osobně bych to ale zkusil napojit přes prodlužku normálně do zásuvky (tam čistá sinusovka je), jestli to bude hrát normálně. Problém totiž může být i jinde.
A jinak bych doporučil zakoupit k notebooku měnič napětí přímo do auta.
0x
Také jsem řidič kamionu a souhlas s mikihansem.Proč si "topit"v kabině a huntovat zbytečně baterku měničem,když v zásuvce je 24V?Mám něco podobného (90W) a notebok na normání použití to v pohodě utáhne.Ale nevím co jím všechno napájíš.
doplněno 20.06.18 20:48:
Ne nezkoušel ,měl jsem repráčky přímo do USB netobooku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.