Nejste přihlášen/a.
Hodně ste mi radili ať si vyberu podle sebe děkuju moc teď bych se vás chtěl zeptat jakou značku mobilu máte a kolik vás stál kuron.
Jestli si myslíte že to je zásah do vašeho soukromí.
Děkuji!
0x
Osobně zatím také frčím na Redmi Note 4, stál mě kolem 5500,- relativně jako novinka. Zatím tak nějak marně pokukuji, čím bych ho výhledově nahradil, mezi favority mám Nokia 6.1, 7 Plus nebo opět něco od Xiaomi. Každopádně chci buď něco z série Android One nebo MIUI 10.
To ano, myslím, že už na něj vyšla i čínská betaverze. Ale telefon jako takový na sobě má už poměrně hodně šrámů, i když stále nevypadá nijak zle, uvažuji tak v rámci čtvrt roku o něčem novějším a nejvíce se mi zatím líbí právě mnou zmíněné, čistý Android nebo MIUI.
0x
Lenovo K6 Power Gold (stál bůra)
Celohliníkové tělo. Už ho mám rok, zažil milion pádů, tahám ho s klíčema v jedné kapse, sedám na něj, všechno se mnou vydržel a stále frčí jak namydlený! Výkon dostatečný na vše co potřebuji. Jsem s ním spokojený. Dál chci zkusit ten nový Honor, takže až mi tohle Lenovo umře, jdu do Honoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.