Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou mikrovlnku?

Od: hankas® odpovědí: 8 změna:

Můžete mi prosím poradit?

U mé mikrovlnky mi odchází knoflík na spouštění minut. Mám jí asi 8 let. Potřebuji bílou asi kolem 3 tisíc. Nemusí mít gril.

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Někdy mám pocit, že někteří rádci by udělali lépe, kdyby mlčeli a neléčili si zde své ego :(. K věci - musíte si sama uvědomit, co vlastně budete chtít, aby ta mikrovlnka uměla. Ty s mechanickým ovládáním jsou většinou jednodušší, nemají tolik funkcí, ale ovládání bývá spolehlivější ( můj dojem ). Elektronické bývají sofistikovanější, otázkou je, jestli ty funkce vůbec využijete. Zde jsem našel takovou "kuchařku"pro výběr mikrovlnne-trouby.heureka/... , no a podle zvolených parametrů si zde třeba i něco vyberete.

martl
hodnocení

2x
Napíšu jen svou zkušenost. Asi bych volil tu nejjednodusi mikrovlnku. Za svůj život jsem měl již několik typů, od digitálních po plne mechanické. Nikdy jsem u digitálních nevyužil všechny funkce co nabízeli. Za mě jednoduchou se základními funkcemi.

id
hodnocení

2x

Hanko, mám rok tuto mikrovlnne-trouby.heureka/...

Výhoda je v tom, že nemá hodiny (měla bych již v kuchyni třetí) a lze ručně vypnout i displej, ten zhasne a můžete po vaření nechat mikrovlnku otevřenou a nic nesvítí, ani vnitřní světlo.

hodnocení

Ta je zajímavá.

olinl
hodnocení

0x
Máme snad deset let "mechanickou" od výrobce zn. MORAVA.

rv*
hodnocení

0x

Dnes stojí za zvážení, jestli klasickou s otočným talířem, nebo si připlatit za typ bez talíře. Hlavně kvůli jednodušší manipulaci s pokrmem. I když otočný motorek už jsem taky vyměňoval.

hodnocení

Moc Vám všem děkuji za odpověď. :)

fialka2
hodnocení

0x

Máme prastarou z Lídlu zn. Bifinett v ceně nějak kolem 1.000 Kč. Funkcí má dost, ani nevyužíváme. Na běžné použití ohřev, rozmražení nebo udělat polotovar pizzy nám stačí. Ani tehdy jsme nepožadovali extra funkce, proto jsme koupili levnou. MV stejně se hodně kazí, známí za tu dobu už měli několik. Právě, že ani u těch vyhlášených značek není záruka kvality, bohužel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]