Nejste přihlášen/a.
Můžete mi prosím poradit?
U mé mikrovlnky mi odchází knoflík na spouštění minut. Mám jí asi 8 let. Potřebuji bílou asi kolem 3 tisíc. Nemusí mít gril.
Děkuji
Někdy mám pocit, že někteří rádci by udělali lépe, kdyby mlčeli a neléčili si zde své ego . K věci - musíte si sama uvědomit, co vlastně budete chtít, aby ta mikrovlnka uměla. Ty s mechanickým ovládáním jsou většinou jednodušší, nemají tolik funkcí, ale ovládání bývá spolehlivější ( můj dojem ). Elektronické bývají sofistikovanější, otázkou je, jestli ty funkce vůbec využijete. Zde jsem našel takovou "kuchařku"pro výběr mikrovlnne-trouby.heureka/... , no a podle zvolených parametrů si zde třeba i něco vyberete.
Hanko, mám rok tuto mikrovlnne-trouby.heureka/...
Výhoda je v tom, že nemá hodiny (měla bych již v kuchyni třetí) a lze ručně vypnout i displej, ten zhasne a můžete po vaření nechat mikrovlnku otevřenou a nic nesvítí, ani vnitřní světlo.
Máme prastarou z Lídlu zn. Bifinett v ceně nějak kolem 1.000 Kč. Funkcí má dost, ani nevyužíváme. Na běžné použití ohřev, rozmražení nebo udělat polotovar pizzy nám stačí. Ani tehdy jsme nepožadovali extra funkce, proto jsme koupili levnou. MV stejně se hodně kazí, známí za tu dobu už měli několik. Právě, že ani u těch vyhlášených značek není záruka kvality, bohužel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.