Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký si mám vybrat

Od: kubca odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, rád bych poprosil o Radu. Mám na výběr mezi iPhone 7 plus a Samsung galaxy note 8. Muže mi tady prosím vás někdo poradit? Jsem zvyklí jak na iOS tak na android a obojí mi vyhovuje takže rady tipu vyběr si to co ti víc vyhovuje ani nepište. Díky ☺

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

4x

Ani jeden...oba 2 předražené krámy. Samsung má UI vždycky přeplácané a je to pomalé, Apple není uživatelsky modifikovatelný

foun
hodnocení

1x
Za mě Samsung,ale vyber si co ti bude lépe vyhovovat, iPhone bych nechtěl ani zadara
olinl
Osobní zkušenost-iPhony občas nespolupracují s počítači nebo s jinými značkami mobilů s androidem.
kratas*

Je to asi vec nazoru... mam mac a zivot s jinym tel nez s iphonem si uz tak nejak nedokazu predstavit. Bavi me na tom ta jednoduchost..

kratas*

nox®
hodnocení

1x
A co jiného radit někomu jinému, když vyhovuje oboje? Pokud není problém s využitím obou telefonů, vyberte co se líbí více. Osobně bych si nevybral ani jeden, ale Note 8 je mi bližší a velice slušný telefon, ostatně stejně jako iPhone.

tornado*
hodnocení

1x

Koukni podle parametrů co upřednostňuješ, velikost baterky, foťák,..atd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]