Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybný Tv signál

Od: onders odpovědí: 5 změna:
Chtěl jsem se zeptat ohledně Tv připojení. Bydlím v bytě, kde máme svod antény do obývacího pokoje. Tam je rozdvojka, aby šel signál ke dvoum televizím. Na jedné jde bez problému, ovšem na druhé se signál ruší. Nutno podotknout, že anténa k televizi kde signál nejde je nastavovaná ze dvou kusu, protože by byla krátká. Nemůže to tím být? Mám koupit z rozdovjky jen jeden kus? Signál jde jak kdy, záleží na pohybu samotného kabelz, nebo pohybu osob. Díky za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Někde je mechanická chyba v kabeláži. Nejspíš někde nedbale zapojený konektor.

hodnocení

1x
Dejte si udělat nový kvalitní kabel _ učastnickou šňůru
ve firmě, která to umí. Řešil jsem podobný případ a vše je v pohodě; hodně kupovaných má problém...a to nemluvím o nastavených různými způsoby
doplněno 21.06.18 12:07:

onders...jak jste dopadl? Už je to v pohodě...?

Zkuste přehodit kabely v rozdvojce k jednotlivým tv...a napište, co se změnilo...jestli hraje špatně pořád ta televize se spojovaným kabelem...ať se k něčemu dobereme...a dejte typ, foto rozdvojky...

@nonek: Určitě je to OK, jinak by se ozval. A poděkování se dneska moc nenosí*smich*

mkat*
hodnocení

0x

A ste si istý že to je rozdvojka jedného signálu?Niekedy sa robili zásuvky ,tak že jedna strana bola pre tv signál.A druhá pre rádio.Možno je to aj tvoj prípas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]