Nejste přihlášen/a.
Zdravím, vyzná se tu prosím někdo v Blackberry telefonech? Na internetu jsem se konkrétní odpovědi nedočetl. Hrozně moc se mi líbí Blackberry 9720 Samoa, ale má ještě zastaralý operační systém 7.1. Někde jsem si našel, že ten jako poslední před OS 10 ještě využívá BIS. Tak jsem se chtěl zeptat, do jaké míry bude telefon ochuzen o různé funkce? Od internetu v mobilu, přes Facebook messenger až po "normální" využití jako telefonvání, SMS, emaily. A nebude například nějáký problém i s mým operátorem (mám Kaktus)? Moc tomu nerozumím a Blackberry jsem ještě nevlastnil, tak mě jen zajímá, jestli se s takovým telefonem dá normálně fungovat i dnes. Popřípadě jaké jiné telefony s QWERTY do 2000Kč byste mi doporučili (ano, mohu si dovolit i dražší a lepší mobily, ale líbí se mi ten retro nádech :D)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.