Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia Lumia 630 se nezapíná

Od: makrofag® odpovědí: 4 změna:

Zdravím vás!

Koupil jsem si telefon Nokia Lumia 630. Dal jsem do něj baterku, která byla ale úplně vybitá. Tak jsem telefon připojil k nabíječce. Po deseti hodinách mi displej ukazuje (šťáva tam je, protože ukazuje!) symbol červené vybité baterie. Jsem ohmatal baterku a byla teplá, takže se do ní asi proud hnal. Jsem pročítal fóra, co s tím, když se mi to nechce zapnout a tam někdo poradil, že někdy se to musí nabít přes počítač. Že prý nějaká chyba firmwaru. Tak jsem to udělal. Připojilo se to, ale displej mi zase ukázal červenou baterii a hned se to odpojilo. Prosím, pomozte mi. Je mi to divné, když jsem ten telefon koupil úplně nový. Není přes inzerát, je nový z internetového obchodu. Máte s tímto někdo zkušenosti?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x
Nokie Lumia 630 se vyráběly před čtyřmi či pěti roky, tak je možné, že je baterie už špatná. Nová bude stát 250-300,-Kč. Jinak reklamace nebo návštěva v nejbližším servisu, který by potvrdil špatnou baterií v případě reklamace. Zavolal bych případně nejdříve i do internetového obchodu, odkud telefon poslali a domluvil se na postupu reklamace.
hodnocení

Díky za radu.

Telefon jsem poslal do servisu toho internetového obchodu, u kterého jsem telefon objednal. V těchto dnech už ho asi opraváři mají v tlapách. Mějte se pěkně pane / paní olinl. Nechť se vám zdá o skákajících pejscích :)

praivo*
hodnocení

0x

Zkus restartovat (hlasitost dolů + zamykací tlačítko a podržet cca. 10 sekund). Pokud nepomůže, může opravdu jít o SW chybu a řeší se to tuším pomocí WDRT, ale víc už si nepamatuji. Pokud bude potřeba, odpoledne zkusím najít přesný postup.

hodnocení

Díky.

Zkusil jsem to s tím podržením, nestalo se nic. Říkal jsem si, že se v tom nebudu hrabat, když je ten telefon úplně nový a když mám možnost ho poslat do servisu toho obchodu, u kterého jsem ten telefon objednal. A tak jsem ho poslal do servisu a teď si s ním opraváři hrají. Nechť zítra na chodníku najdete dvoustovku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]