Dobrý den, na tabletu mi posledních pár týdnů špatně nabíjí nabíječka a to tak, že hrozně pomalu. Mám ho už hodinu na nabíječce a i když se tablet tváří jako že se nabíjí, tak pořád je na 25% baterky a nepohnulo se to. Je pravda, že kabel už je u konektoru zničený. Tak jsem kupovala nové kabely, zkoušela různé adaptéry, ale když dám jiný, než kterým jsem nabíjela do teď, tak nenabíjí vůbec. Věděl by někdo, proč ostatní kable nenabíjí a nabíjí jen ten starý, poškozeny? Ještě dodám že ten starý není originál, je od mého mobilu. Díky
Nevím, jak dlouho ta baterie v TABLETU je, ale v dnešní době, co vydrží déle jak tři roky je technický "zázrak" a o plýtvání surovinami nemluvě. Vyzkoušej nabíjet TELEFON přes ty nové kablíky, jestli fungují alespoň k telefonu. Jinak to vypadá na špatnou baterií v tabletu či elektroniku nabíjení. Lepší je vzít tablet do obchodu s obsluhou, nebo u pultu přezkoušet funkčnost nabíjení přes vybraný kablík. Určitě něco poradí. Jinak klasika- reklamace či servis.
Stává se mi to také tak jednou po dvou rocích. Jde o to, že buďto je už využitá baterka, nebo je něco zlomeného v tom "zapojováčku". (jak se tam zapojí tablet, tak tam by to mohlo být uvnitř zlomené. Muj případ.) Já bych jedině doporučil si jít do servisu, mě tam rádi vymění baterku za novou. (pokud najdou přesnou kopii)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.