Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo je výrobcem tv GoGEN?

Od: sejny* odpovědí: 6 změna:
Nevíte,kdo je výrobcem tv GoGEN? Potřebuji to kvůli ovladači v mobilu Xiaomi.Díky za informaci.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tuvanac
hodnocení

2x

Velkou část vyrábí Turci - Vestel.

tuvanac

Nainstaluj si SURE universal Smart Tv Remote Control - tam jsem našel nejvíce zařízení. Gogen je tam také.

kepler*
hodnocení

1x

Mám GoGen doma, výrobcem je česká firma sídlící a montující u Nymburka. Samozřejmě většinou z dovážených komponent.

hodnocení

0x
Doinstaluj si Peel Mi Remote, rozšíří to původní nabídku o další zařízení a určitě tam je i GoGen.
Tak beru zpět, dívám se a není tam...

vernon
hodnocení

0x
GoGEN je český brand - lepič vlastního loga na většinou čínské a turecké výrobky. Malá část produkce se vyrábí u nás.
Podobným brandem je třeba Aligátor, GoSat nebo Mascom. Ze zahraničních je brandem třeba Sencor.
mateo
Tak, jsem to zkoušel stylem pokus omyl a světě div se. S TV Akai to funguje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]