Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk Sony Xperia Z5 compact

Od: wydra® odpovědí: 10 změna:

Problem tohoto telefonu se objevil po 2 letech pouzivani. Druha strana me po chvili hovoru neslysi. Kdyz s telefonem placnu o hlavu :) tak zvuk zas nabehne. Nasledne se to uz neopakujem nebo nekdy po chvili ano.

V nekolika servisech mi rekli, ze problem je na zakladni desce. A tak se muzu s telefonem bud rozloucit, nebo se s nim dal mlatit do hlavy. Mam ho rada, je mensi, akorat do moji male ruky.

A tak ted resim problem. Je to problem vsech Xperii, nebo nahoda u me? Premyslim, ze bych si poridila stejne velky, novy, XZ1 nebo casem mozna i XZ2?

Nechala bych si poradit i jiny mob, ale ne velky! Tenhle display ma sice sve nevyhody jak je maly, ale hry nehraju, filmy v mob si nepoustim a jinak mam notas i tablet, takze nestradam.

Rada si prectu vase nazory. Temer vzdy jsem se setkala jen s dobrymi

Dekuji uz ted

Zvuk Sony Xperia Z5 compact

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

2x

Bude to trochu kumšt, protože chcete-li zůstat u tohoto rozměru displaye, není příliš velký výběr a jsou tu docela rozdíly ve vybavenosti. Některé modely už jsou i starší, přesto jsou snad ještě prodávané. Z těch levnějších Xperia X Compact - takový trochu zapadlý model střední třídy, nenadchne neurazí, Samsung A3 - já osobně s nižšími třídami Samsungů nemám moc dobré zkušenost, ale špatný asi nebude, Nokia 1 - ta je ovšem už hodně na spodní hranici, takže spíš pro naprosto nenáročného uživatele. Z těch vyšších řad třeba ta Xperia XZ1 Compact - řekl bych, velice solidní telefon, XZ2 Compact - opět velmi slušný, i když už se najdou nějaké kompromisy, nicméně povyrostl na 5". Iphone 8 a starší SE, pokud by nevadil přechod na jiný systém. V případě, že by nevadilo těch 5", tak třeba oblíbené Xiaomi Redmi 5A, 4X - nemají obecně nějak extra kvalitní fotoaparát, ale stačí, jinak velmi povedené telefony, pak může být třeba Nokia 3, Huawei Nova, na druhé straně cenovky třeba poměrně nekompromisní Google Pixel 2... radit je poměrně komplikované, protože i ten nejlevnější telefon nejspíš udělá, co se od něj bude očekávat, otázkou je preference, co se více líbí a vyhovuje, jestli chcete mít kvalitnější fotky, zůstat u androidu atd.

Co se týče problému, starší Xperie nepatřily zrovna mezi ty nejméně poruchové, ale s trochou smůly to může potkat jakýkoliv telefon, takže bych za tím nic dramatického nehledal.

hodnocení

@nox dekuji za tak obsahlou, pro me velice prinosnou odpoved. Vychazi mi z toho, ze krome te posledni Xperie XZ1 nic lepsiho. 5´´ bych samozrejme unesla, zas takovy rozdil to neni, ale ona ta XZ2 je zasadne drazsi. ZX1 bych si doprala. Jde mi i o fotak, a ten i tahle Z5 ma slusny na moje potreby. Snad tedy ten zvuk je jen smula.

Skocim do Alzy se podivat na ty dalsi, ktere jste jmenoval.

Mam rada kvalitni telefon, ale netreba mi platit za neco, co nevyuziju. Do iPhonu nejdu, tenhle pokus uz mam za sebou.

Jeste jednou dekuji!

p.s. ten motylek ladil, ze? Bohuzel, jen se predvedl a uletel.

jofa*

Mohu se zeptat pro mojí zvědavost a k Vaší ps. kde jste toho motýla vyfotila? V naší přírodě asi (určitě) nikoliv snad v lepidopterárium? Děkuji .

hodnocení

Nejen tohoto motyla, ale mnoho nadhernych, dalsich, vodopady Iguazu, Argentina.

jofa*

Děkuji. Taky by se mi tam nejen na focení líbilo Snad jste měla i lepší aparát než tento mobil. bylo by to škoda.

hodnocení

Mela, ale ztratila.Resp polozila u okynka s jizdenkama a nechala tam. S 32GB kartou a fotkama za 3 tydny v Argentine. Ani pomyslet nemuzu! Tohle tedy fotila kolegyne, ja drzela ten tel a navigovala jsem ji co ma honem udelatat. Nastesti jsem fotila i mob, jinak bych nemela nic. Ale kdyz jsem blba, dobre mi tak.

Zvuk Sony Xperia Z5 compact #2
Zvuk Sony Xperia Z5 compact #3
Zvuk Sony Xperia Z5 compact #4
jofa*

I to se stane, i když si vůbec nedovedu představit stát se to mně co bych asi dělal. (nic). Jenže já se tam nikdy nedostanu, takže závidím.

jofa*

S tim modrým motýlem (fotografií) by jste mohla klidně konkurovat v nějaké soutěži. Pochopitelně kvalitnějším provedením. Obsahově a kompozičně výborný.

hodnocení

Je to narocna cesta, daleko. A neni to levna zalezitost i kdyz jen s batuzkem.

hodnocení

Bojovala jsem jestli se vlacet se zrcadlovkou. Ale zvitezil rozum. Tahat mesic uz mam za sebou. Narocne. Ale fotografove se tam vyradili! To se ani popsat neda ta krasa kolem.

Modreho mam na listu kukurice, focene zrcadlovkou, nekde mi vysel v knize.

Jste entomolog?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]