Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejlépe ukládat MP3

Od: stanik® odpovědí: 4 změna:

Prosím jak nejlépe ukládat stažené písničky a jiné věci, co je lepší fleš nebo CD. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

2x

Podle mě CD. Když se složí flash, přijdeš o velkou hromadu písniček, když se poškodí CD, přijdeš o mnohem méně. Že se za pár let vypalované CD poškodí, to je jisté, ale je to děj postupný, nejdřív pomůže opakované čtení, později sice ne, ale nepůjde přečíst jen část, později ... . Zatímco flash, když lehne, stane se to naráz (zatím neznám jiný případ) a může se z ní buď být "jen pro čtení", nebo "úplně v čudu".

rv*
hodnocení

2x
Na hdd a na druhý externí dělat zálohu stejně jako se dělá záloha všeho ostatního.

hodnocení

2x

Je to také otázka, k čemu to budeš používat. Pokud k poslechu v autě, múžeš si vybrat CD, nebo flash. Pokud doma v nějakém audio zařízení, doporučuji jiný formát než mp3, nějaký bezztrátový, třeba cda, flac, a pod. Já používám pro zálohy hudby externí disk, můj server Synology a ještě některé soubory mám i na pevném disku mého PC. Dále mám desítky CD, které jsem si sestavil podle svého. Všechny skladby před vypálením, nebo uložením oříznu a to jak na konci, tak na začátku, aby tam nebyla nežádoucí pauza a pak vše upravím na stejnou hlasitost. No a pak uložím, nebo vypálím. Ještě před tím každou skladbu správně popíšu ( interpreta a název), aby se při přehrávání v jakémkoliv zařízení vše dobře zobrazovalo.

hodnocení

0x
Nejlepší je ukládat je na pevný disk počítače. Jestli je potřebujete přenášet, tak flash disk nebo externí disk. Vypalování CD je dnes již přežitek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]