Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon na domaci síť (nejlépe drátově)

Od: ludvac odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

napadlo mě natáhnout si na chalupu z přízemí do dalšího patra telefonní síť. Je to asi 12m kabelem.

Ale až tak moc tomu nerozumím. Našel jsem toto: bezdratove-telefony.heure/...

Pak ještě toto: alza.cz/... Potřebuju to celkem jen pro 2 lidi a nevím co z toho koupit.Jestli 1x to z heureky, nebo 2x z Alzy. Chci to nejlépe drátově (nechci bezdrát). Je možné použít pak toto? alza.cz/... Nebo stačí jen ten duo pack z heureky a je vystaráno? Protože počítám, že ze základny stejně budu muset telefon při hovorech sundávat. Nebo je snad lepší koupit 2x tu Alzu a ten 15m kabel vůbec nepotřebuji na domácí síť?

Děkuji za rady.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

říkají že ano, viz poradna: bezdratove-telefony.heure/...

ladinpraha*
hodnocení

1x

gurubhagavan*
hodnocení

0x

Nejspše budeš potřebovat koupit CISCO SPA112

111®
hodnocení

0x

no jako Intercom ti stačí to první, pokud chceš telefonní linku přes net, pak to CISCO, to je brána VOIP, ale nejsem si jistej jestli umí telefonovat mezi linkama.
To první nepotřebuje tuším ani dráty, jen si nastavit pořdí telefonů který bude 1. a který 2. a pak to jen stiskem čísla zavolat

blíže o VOIP telefon.unas.cz/...

také by ti drátově mohly stačit 2 MB telefony s klikou, nebo vojenské polní...

matesj
hodnocení

0x
Komunikovat umí jen základna s pádlem...telefon je potřeba připojit k nějakému telefonnímu(internetovému) poskytovateli.Domácí telefon je trošku něco jiného.
Třeba toto: slevovyobchod.cz/...

111®
hodnocení

0x

ty Siemens Gigasety to umí

ludvac
hodnocení

Takže když koupím 2x toto alza.cz/... tak to bude spolu fungovat?

zakus*
hodnocení

0x

Jestli to je pouze jako intercom tak stačí ten Siemens Gigaset. Podobně jsem to řešil před lety pomocí bezdr. Panasoniců. Tenkrát jsem je z Aukra sehnal za 300,- a fungují dodnes.

ludvac
hodnocení

Zkusím tedy to duo siemens gigaset a uvidíme.. Mám to jen z patra do patra mezi mě a starou, tak to snad bude OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]