Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cubot echo

Od: pepinka* odpovědí: 1 změna:

dobrý den,snad mi nekdo poradí.Nevíte prosím kde by mi opravily mob.dotykový tel.cubot echo,je to čínský tel.u nás legálně prodávaný,kupovala jsem ho na mallu cz,ale tam prý nemají servis na tyto telefony.telefon si vyžádal restart,po restartovaní nejde sprovoznit,sice se zapne ,ale nemužu ho sprovoznit ,jelikož mám učet na goglu,už si nepamatuji heslo,které jsem si vytvorila pri zakládáni učtu.i když jsem sa snažila zmněnit heslo,porád to nefunguje.možná má někdo stejnou zkušenost,a poradí kde sehnat odbornou pomoc.děkuji predem za všechny odpovedi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqze
hodnocení

1x

Neni co opravovat, nejedná se s největší pravděpodobností o závadu, ale o ochranu FRP. Účet google se váže na osobu, nikoli na zařízení a předpokládám, že budete tento účet ještě někdy potřebovat, proto použijte postup pro obnovu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]