Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Satelit pro sportovní programy

Od: novak70 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, můžete mi doporučit satelit s nejlepší nabídkou sportovních programů? Digi nebo skylink - je nějaký rozdíl, kde je lepší nabídka programů, nějaké balíčky - někde jsem četl, že u skylinku se neoplatí doplácet balíček protože se neliší.
Máte někdo zkušenost se službami obou společnosti?
Michal N.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Skylink, balíček Multi (mám ho za akčních 167, běžná cena je 339) má 12 sportovních programů:

arena sport 1
ČT Sport
esportsTV
Eurosport 1 DE
Eurosport 1
Eurosport 2
Golf Channel
Nova Sport 1
Nova Sport 2
Sport 1 HD
Sport 2 HD
SPORT5

Další možnost je balíček Flexi10, kde si do něho vyberete z nabídky ty programy, které vás zajímají nejvíc.

rut80
hodnocení

0x

My přesli před 2lety ze Skylinku (kvůli častým problémům se signálem) na Digi, a připlácíme si 349,- za SPORT PLUS cz.digi.tv/... Nevím co tě zajímá nejvíc, ale je tam skvělá nabídka fotbalových programů a když byl golfový turnaj dokonce kanál přidali a vysílali to živě celou dobu trvání turnaje - takže fakt dobré služby. Problém jsem zatím s nimi neměl, ani nebyla potřebná návštěva technika, takže nevím jak fungují v tomhle směru

roe
hodnocení

0x

A nezvažoval jsi internetovou televizi? Pokud máš internet (od kohokoliv) můžeš si u Digi objenat internetovou televizi, nám se to oplatí - zapojit to jde až na 4 zařízení, cena taky příjemná a hezký výběr programů

jurajjuraj*
hodnocení

0x

skylink pres ukrajinu, vsechno odkodovane vcetne HD, vsechyn sporty ktere jsou dostupne na skylinku jsou odkodovane

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]