Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi doporučit satelit s nejlepší nabídkou sportovních programů? Digi nebo skylink - je nějaký rozdíl, kde je lepší nabídka programů, nějaké balíčky - někde jsem četl, že u skylinku se neoplatí doplácet balíček protože se neliší.
Máte někdo zkušenost se službami obou společnosti?
Michal N.
Skylink, balíček Multi (mám ho za akčních 167, běžná cena je 339) má 12 sportovních programů:
arena sport 1
ČT Sport
esportsTV
Eurosport 1 DE
Eurosport 1
Eurosport 2
Golf Channel
Nova Sport 1
Nova Sport 2
Sport 1 HD
Sport 2 HD
SPORT5
Další možnost je balíček Flexi10, kde si do něho vyberete z nabídky ty programy, které vás zajímají nejvíc.
My přesli před 2lety ze Skylinku (kvůli častým problémům se signálem) na Digi, a připlácíme si 349,- za SPORT PLUS cz.digi.tv/... Nevím co tě zajímá nejvíc, ale je tam skvělá nabídka fotbalových programů a když byl golfový turnaj dokonce kanál přidali a vysílali to živě celou dobu trvání turnaje - takže fakt dobré služby. Problém jsem zatím s nimi neměl, ani nebyla potřebná návštěva technika, takže nevím jak fungují v tomhle směru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.