Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spárovat tento náramek?

Od: hanesz* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
na čínském obchodě Wish jsem si objednal čelovku, kdy k této jsem dostal dárek v podobě fitness náramku.
Každopádně k němu nepřidali žádný návod ani informace. Poznáte podle fotky o jaký konkrétní náramek se jedná a jej případně spárovat s telefonem?
Ps: nedělám si iluze o kvalitě tohoto čínského výrobku, ale přesto bych jej chtěl vyzkoušet když už jsem jej dostal gratis :)
Děkuji

Jak spárovat tento náramek?
Jak spárovat tento náramek? #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tváří se to jako xiaomi Mi Band 2, ale podle mě jen nějaká nekvalitní kopie. Originál spolupracuje s aplikací Mi Fit (stáhnete na google play).

Tady odkaz na návod xiaomi-store.cz/...

doplněno 30.05.18 16:22: Ale čím víc se na něj dívám, tím levněji a hůř na mě působí. Na 99% si tohle s tou aplikací rozumět nebude. Má to aspoň display? Je to nabité?
hanesz*
hodnocení

S Mi Fit to nespolupracuje, to jsem zkoušel. Nějaká nepovedená kopie to je určitě.
Zároveň přikládám foto zapnutého displeje.
Jak spárovat tento náramek? #3
A co prohledat Aliexpress, nechat si seřadit náramky podle ceny abys hledal z těch nejlevnějších a tam zadat prodejci dotaz s jakým programem spolupracuje a jak se spouští BT.

tak to je dobrá šílenost :) no, pokud to mobil vůbec nevidí jako bluetooth zařízení, obávám se, že možnost spárování ani neexistuje a jedná se pouze o "hodinky", nikoliv fitness či chytré.

hanesz*
hodnocení

Něco vyzkouším a uvidím. Já jeden náramek mám a jsem s ním spokojen. Tento jsem chtěl nechat synovi.
Tak to asi bude muset jen nosit na ruce a tvářit se, že je to funkční :)
Taky to stálo 200 i s čelovkovou, která je mimochodem perfektní.
hanesz*
hodnocení

A nejsem si jist, že to vůbec bude fungovat jako hodinky. Kromě toho, že to není možné spárovat a mobil to nevidí, tak se na displeji nedá vůbec změnit čas ani jiné údaje.
Nezoufej, třeba se ukáže nadtaveni až po zpárování. Na mých hodinkách se dá třeba budík taky nastavit akorát po spojení s mobilem přes obslužný program. A teplotu a barometrický tlak taky nemám na displeji ale hodinky to hlásí do apky. Holt Číňani..

barbulina
hodnocení

0x
Také jsem si objednala tyto hodinky a také nevím jak mám propojit s telefonem aplikace mi fit na tyto hodinky nereaguje...

Nijak. Tohle není náramek od Xiaomi, takže nelze spárovat s aplikací MiFit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]