Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
na čínském obchodě Wish jsem si objednal čelovku, kdy k této jsem dostal dárek v podobě fitness náramku.
Každopádně k němu nepřidali žádný návod ani informace. Poznáte podle fotky o jaký konkrétní náramek se jedná a jej případně spárovat s telefonem?
Ps: nedělám si iluze o kvalitě tohoto čínského výrobku, ale přesto bych jej chtěl vyzkoušet když už jsem jej dostal gratis
Děkuji
na čínském obchodě Wish jsem si objednal čelovku, kdy k této jsem dostal dárek v podobě fitness náramku.
Každopádně k němu nepřidali žádný návod ani informace. Poznáte podle fotky o jaký konkrétní náramek se jedná a jej případně spárovat s telefonem?
Ps: nedělám si iluze o kvalitě tohoto čínského výrobku, ale přesto bych jej chtěl vyzkoušet když už jsem jej dostal gratis
Děkuji
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Tváří se to jako xiaomi Mi Band 2, ale podle mě jen nějaká nekvalitní kopie. Originál spolupracuje s aplikací Mi Fit (stáhnete na google play).
Tady odkaz na návod xiaomi-store.cz/...
doplněno 30.05.18 16:22: Ale čím víc se na něj dívám, tím levněji a hůř na mě působí. Na 99% si tohle s tou aplikací rozumět nebude. Má to aspoň display? Je to nabité?
A co prohledat Aliexpress, nechat si seřadit náramky podle ceny abys hledal z těch nejlevnějších a tam zadat prodejci dotaz s jakým programem spolupracuje a jak se spouští BT.
tak to je dobrá šílenost
no, pokud to mobil vůbec nevidí jako bluetooth zařízení, obávám se, že možnost spárování ani neexistuje a jedná se pouze o "hodinky", nikoliv fitness či chytré.
hanesz*
Něco vyzkouším a uvidím. Já jeden náramek mám a jsem s ním spokojen. Tento jsem chtěl nechat synovi.
Tak to asi bude muset jen nosit na ruce a tvářit se, že je to funkční
Taky to stálo 200 i s čelovkovou, která je mimochodem perfektní.
Tak to asi bude muset jen nosit na ruce a tvářit se, že je to funkční
Taky to stálo 200 i s čelovkovou, která je mimochodem perfektní.
hanesz*
A nejsem si jist, že to vůbec bude fungovat jako hodinky. Kromě toho, že to není možné spárovat a mobil to nevidí, tak se na displeji nedá vůbec změnit čas ani jiné údaje.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]