Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon nemá signál v zahraničí

Od: kuba8541 odpovědí: 6 změna:
Zdravím, mohl by mi někdo poradit čím to je že když přijedu za hranice tak, telefon ztratí signál a nepřihlásí se k žádné mobílní síťi? Zkoušel jsem jí vybrat v nastavení, ale u všech mám napsáno- ZAKÁZANÉ. V Čr funguje v pohodě.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miran*
hodnocení

2x
V nastavení mobilní sítě povolte vybrat síť automaticky.

rv*
hodnocení

0x

Asi nemáte povolený "roaming". U svého operátora si ověřte, jak se povoluje - musí ho povolit operátor.

kuba8541
hodnocení

rv- Mám, minulí týden to fungovalo úplně normálně

kuba8541
hodnocení

Huawei mate 10 Pro a operátor Vodafone
gsgs

Mně Vodafone pravidelně roaming vypíná, nechápu důvod. Loni mě naštvali hned 2x, když jsem musela najít wifi, abych se připojila k internetu, potom do samoobsluhy a znovu (3x za rok!) povolit roaming, což vždy zase den trvalo.

Jestli má někdo vysvětlení, proč Vodafone toto dělá, sem s ním.

hodnocení

0x
Až budete v ČR, zavolejte si na operátora. Já tohle řešil když jsem byl asi dva roky zpátky v Maďarsku. V ČR jsem si všechno nechal povolit a najednou v zahraničí zjistím, že sice mám signál, ale že se mi nikdo nedovolá, já nikomu taky ne a smsky taky nechodily. Fungoval jen internet.
Půjčil jsem si mobil od kamaráda a zavolal na operátora, výsledek byl ten, že tam bylo něco špatně nastaveného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]