Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera jak na léto, tak na zimu

Od: tornado* odpovědí: 13 změna:

Zdravím všechny, jdu pro radu. Uvažuju, že koupím nějakou tu malou kameru co se dá kamkoliv připevnit a natáčet i v pohybu. Problémem je můj rozpočet a ten bych potřeboval udržet kolem 2 tisíc. Máte zkušenosti někdo s levnějšími kousky? Díky Tornádo

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzaa*
hodnocení

1x

Lamax X3.1 viděl jsem nějaká videa a za ty prachy paráda

tornado*

Hele a vážně to bere tu 64gb kartu? @honzaa

honzaa*
hodnocení

0x

Ahoj, zkušenost mám, ale radím vybírej dobře. Můžeš narazit na opravdu něco hodně nekvalitního, ale taky i dobrého. Dnes jich je tisíce k sehnání, tak koukej na videa na netu, porovnání,...atd.

tornado*
hodnocení

0x

Díky, zkouším koukat a porovnávat, ale přijde mi, že v této ceně jsou ty kamery dost na stejno.. Nebo alespoň podle recenzí.. Byl bych rád jestli nemá někdo zkušenost nebo jestli je to vůbec dobrý nápad.

honzaa*
hodnocení

0x

Já bohužel svoji momentální doporučit nemůžu, nejsem spokojen a budu měnit, ale kamarád kupoval snad ještě do dvou tisíc. Můžu se poptat a koukneš.

tornado*
hodnocení

0x

To bys byl hodný. Díky

tornado*

Ale asi jen v případě, že je s kamerou spokojený po všech stránkách a je k ní i příslušenství. Koukal jsem na to a je to pak zbytečně drahé. Díky

No nevím, jak říkám, nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci. Mockrát se mi to vymstilo a od té doby vždy "zlatá střední cesta". A dokonce se mi to stalo u mé první kamery do auta, nevydržela na slunci. A platí to ve všech oblastech nakupování. Koupíš levně, budeš do toho strkat další peníze a nakonec to stejně vyhodíš. Prostě zlatá střední cesta. Podívej se na Heureka.cz a dáš mi za pravdu.

tornado*
hodnocení

0x

A to je cenově jaká střední cesta prosím? @ferax

Heureka.cz, Alza, Mall, CZC a další. Vyber si typ a pročti reference. Konkrétní model si musíš vybrat sám. Chce to věnovat tomu trochu času. O cenách nemám přehled, protože tento druh kamery nesháním (já točím kvalitní video fotoaparátem, dnes to není problém), ale dokážeš snad rozlišovat co je drahé a co levné. Proto říkám, chce to trpělivost. Když jsem kupoval např. videorekorder, vybíral jsem měsíc. Hlavní slovo u mě vždy mají reference a zkušenosti druhých.

tornado*
hodnocení

0x

Díky, koukal jsem na ni v rychlosti, nevypadá vůbec špatně.

honzaa*
hodnocení

0x

To nevím, tobě ji to nebere tu 64gb? A menší bere?

tornado*
hodnocení

0x

Dobrý už bere :) moje chyba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]