Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, jdu pro radu. Uvažuju, že koupím nějakou tu malou kameru co se dá kamkoliv připevnit a natáčet i v pohybu. Problémem je můj rozpočet a ten bych potřeboval udržet kolem 2 tisíc. Máte zkušenosti někdo s levnějšími kousky? Díky Tornádo
Ale asi jen v případě, že je s kamerou spokojený po všech stránkách a je k ní i příslušenství. Koukal jsem na to a je to pak zbytečně drahé. Díky
No nevím, jak říkám, nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci. Mockrát se mi to vymstilo a od té doby vždy "zlatá střední cesta". A dokonce se mi to stalo u mé první kamery do auta, nevydržela na slunci. A platí to ve všech oblastech nakupování. Koupíš levně, budeš do toho strkat další peníze a nakonec to stejně vyhodíš. Prostě zlatá střední cesta. Podívej se na Heureka.cz a dáš mi za pravdu.
Heureka.cz, Alza, Mall, CZC a další. Vyber si typ a pročti reference. Konkrétní model si musíš vybrat sám. Chce to věnovat tomu trochu času. O cenách nemám přehled, protože tento druh kamery nesháním (já točím kvalitní video fotoaparátem, dnes to není problém), ale dokážeš snad rozlišovat co je drahé a co levné. Proto říkám, chce to trpělivost. Když jsem kupoval např. videorekorder, vybíral jsem měsíc. Hlavní slovo u mě vždy mají reference a zkušenosti druhých.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.