Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si myslíte o nakupprodej.eu?

Od: petr268 odpovědí: 23 změna:

Co si myslíte o tomto e-shopu?

www.nakupprodej.eu

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x
Od roku 2013 se začali rušit lidi z ČR v dané firmě (jednatelé-majitelé) a nyní je to napsáno jen na rakušáky. Na adrese "kanceláře"je vlastníkem Nguyen Thi Ngoc Chau, podle aktuální fotky na seznamu není žádná cedule nebo odběrné místo... V roce 2013 naposled zveřejnili finční údaje podle zákona, od té doby nic. Bez ohledu na zákony ČR.Server zabývající se ekonomikou firem ho ohodnotil jako "Extrémně vysoké riziko"pro obchodování s touto firmou. Jelikož nemáte kam přijít a komu rozbít hubu, nekoupil bych si tam ani ventilek.
doplněno 28.05.18 13:04:

Mimochodem - většina těch věcí nabízených prodejcem je už dávno za "výprodejovou"hranicí - ve výprodeji se prodávalo před pár lety. Takže nelze ani posoudit, jestli je výhodné koupit foťák... který se v akcích prodával před 3mi lety za stejný peníz.

V každém případě bych jako to hlavní viděl problém v případě reklamací.

doplněno 28.05.18 20:28:

Pane Sedláčku - pro vás speciálně, možná pro PČR.. přikládám pár info. 1) zajímalo by mne, jak může někdo z firmy během hodinky najít nějakou "pomluvu"na webu, aniž by před tím chtěl porušit pravidla webu a vloudit se s reklamou...

2) Mé vyjádření je čistě můj pocit a sdělení třetí osobě, co bych dělal já. "nekoupil bych si tam ani ventilek". To prostě souhlasí a nikomu vás nerozmlouvám.

3) odkazy - gnosus.bisnode.cz/... rizikovost firmy - uznávaná aplikace u bank a finančních institucí stejně jako SOLUS, ISIR, CRIBIS, NRKI, BRKI atd. or.justice.cz/... - nesplnění nařízení každoročně zveřejňovat hospodářské výsledky mapy.cz/... foto domu adresa sídla firmy nahlizenidokn.cuzk.cz/... katastr nemovitostí a její vlastník or.justice.cz/... základní odkaz na obchodní rejstřík pro případ chuti nahlédnutí k majitelům, jednatelům a historie firmy

Web nejen s ohledem na zmíněnou rizikovost (intiviry, český jazyk), ale i s ohledem na typ zboží (starší kusy nebo podezřele nízká cena) - to jsou základní znaky podvodných webů a podvodných firem. Já jsem tyto informace pouze stáhnul z veřejně dostupných webů a vložil sem na dotaz ... k tomu jsem přidal svůj názor, že tady nakupovat nechci.

Takže jestli chcete dávat reklamu na svůj jistě velmi úspěšný web, dejte si ji jinam. Nic jiného vám ani PČR sdělit nemůžu... Jestli se jedná o pomluvu, pak budu pykat...

;)

nakupprodej

Upozorňujeme Vás, že nyní na Vás bylo podáno trestní oznámení za napadení dobrého jména.

Trestem mohou být i dva roky vězení.

Dva roky odnětí svobody může činit trest v případě, že byl trestný čin pomluvy spáchán tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

Bude-li šířením nepravdivých informací dotčena důstojnost, vážnost či pověst fyzické nebo právnické osoby jinou fyzickou nebo právnickou osobou, lze se domáhat ochrany osobnostních práv, kterou zakotvuje občanský zákoník.

Trestní oznámení podána dnes v 18:36

Doplňte tedy tímto na náš email Vaše veškeré a pravdivé údaje, abychom mohly doplnit k trestnímu oznámení.

Nikde není uvedeno, že jsme eshop, jsme slevový portál.

Tomáš Sedláček

Nákup Prodej

Pane "nakupprodej" a na koho jste to podali trestní oznámení? Na brouka Pytlíka? *smich*

repkin*

jmlc: víc bodů už dát nejde, škoda :) BTW: pokud je něco pravda, nejedná se o pomluvu *frajer*

hodnocení

3x
Tak mne napadlo, že by mohl opravdu onen PČR mrknout na legálnost webu. K tomu státní správa a ČOI ... Tak si možná udělám dotazové odpoledne na tyto podatelny... Pak bych napsal výsledek. Zajímalo by to někoho?
iz*

@Jmlc, mne ano. Už od včerejška k nim zkouším něco dohledat.

" Nguyen Thi Ngoc Chau"jsem ve Vyšším Brodu našla na adrese Náměstí 78, firma provozující ten web má číslo 67.

Web je u mě hrozně pomalý, tak jsem se na něj trošku podívala. Hostuje v Rumunsku, takže mne ta pomalost už tolik nepřekvapuje.

K jednatelce (jeden katalog o ní píše jako o muži) firmy jsem našla, že žije v Bad Leonfelden, doslova pár kilometrů od Vyššího Brodu.

Gabriele Hutsteiner, * 1. října 1965, Tel.: 0650/38 44 906 se věnuje umění, je členkou malířského kroužku (ukázka jednoho z jejích /... ). S kroužkem vystavuje nejen v Bad Leonfelden.

Vedle malování by měla provozovat Handel mit Altwaren (starožitnosti?), 4240 Freistadt, Hauptplatz 12. → Mně nějak nesedí, že by paní, která se v Rakousku věnuje umění, obchodovala v ČR v jiné než oficiální měně... (Mohu se ovšem mýlit.)

Mám chuť jí napsat (jestli na ni najde e-mail) a zeptat se jí na spoluráci s T. Sedláčkem...

iz*
hodnocení

2x

Z čeho hned usuzovat na podvod? Stránka je dostupná, ale nic bych tam nekoupila. (Přečtěte si jejich obchodní podmínky.)

myslíte něco jako " NP není účastníkem smluvních vztahů mezi Uživatelem a Dodavatelem a/nebo mezi Uživatelem a Společností a/nebo Společností a Dodavatelem. NP nenese žádnou odpovědnost za splnění povinností ze Zprostředkované smlouvy ani nenese odpovědnost za případnou škodu vzniklou Uživateli na základě nebo v souvislosti se Zprostředkovanou smlouvou.

3. NP pronajímá NP všem Dodavatelům a nenese odpovědnost za případnou závadnost obsahu či vzhledu materiálů zveřejňovaných Dodavateli na Portálu NP. NP neodpovídá za úplnost, přesnost, pravdivost materiálů zveřejňovaných na Portálu NP "

*smich*

iz*

@Jmlc, bingo!

Firma se pěkně vybarvuje, něco přidám → samostatně, aby to v komentářích nezapadlo.

wooffy

třeba, že chtějí 5050 Kč za storno objednávky. Že lze platit jen virtuální měnou se dozvíte, když budete číst obchodní podmínky až po 10 minutách čtení. Při potvrzení objednávky se cena také uvádí v Kč, ale že platíte bitcoinem je hodně malinké. Musíte se registrovat, jinak neobejdnáte. Zrušení registrace stojí 6000 Kč. Při pozdní platbě si účtují 1 procento denně! Cena zboží je i o polovinu nižší než nejlevnější na heuréce. Jistě je to seriózní společnost. Odstoupit od kupní smlouvy do 14 dní? Napíšou Vám, že odstoupit nemůžete, protože prodejce není podnikatel a vyhrožujou Vám exekucí.

A teď si na mě klidně můžou podat trestní oznámení pro pomluvu. Jsem zvědavej koho zavřou dřív.

mathew
hodnocení

1x

Stránka je nedostupná takže bych tam asi nic nekupoval;)

Mně stránka funguje, mají tam vše, ičo, kontakt, obchodní podmínky... na první pohled nevidím problém. Jediné, co by mě odradilo, je docela problematická čeština :)

hodnocení

1x

@nakupprodej - Doplňte tedy tímto na náš email Vaše veškeré a pravdivé údaje, abychom mohly doplnit k trestnímu oznámení.
COŽE to chcete?

hodnocení

1x

@obvodnihoredit - mé jméno je Karel Kratochvíl z Obvodního ředitelství policie České Republiky
Podle z. č. 273/2008 Sb., § 12, odst. 1 a 2 vás žádám, abyste splnil svou povinnost a prokázal svou příslušnost k policii.

trestní oznámení za újmu na jméno bylo podáno
Mohl byste prosím definovat, co znamená "újmu na jméno"? Děkuji.

Tímto zde zúčastněné vyzívám, aby přestaly bez podmětu šířit nepravdivé výroky.
Vaši nadřízení jsou seznámeni s vašimi znalostmi?

Technická poznámka - "bez podmětu šířit" nelze.

hodnocení

0x

Bitfender vyhodnotil tuto stránku jako nebezpečnou. Takže se do ní násilím dostávat nebudu. Mně to stačí. ;)

jirka*
hodnocení

0x

Web nakupprodej.eu je čistě podvodný web , nikde není žádná záruka . web uvádí pouze název firmy a sídlo ve Vyšším Brodě , jednatelka a současně 100% majitelka firmy SUPERMODE s.r.o. - IČO 14503573 je

GABRIELE HUTSTEINER, dat. nar. 1. října 1965

Bad Leonfelden, Peter - Krennstr. 4, Rakouská republika

Den vzniku funkce: 20. července 2015 / volně přístupno na webu justice .cz - ale tipnul bych si ,že spíše kdosi zneužil obchodního jména a podvodem žádá předem platbu v neexistující měně .

obvodnihoredit

Dobrý večer,

mé jméno je Karel Kratochvíl z Obvodního ředitelství policie České Republiky

A upozorňuji Vás, že trestní oznámení za újmu na jméno bylo podáno.

Tímto zde zúčastněné vyzívám, aby přestaly bez podmětu šířit nepravdivé výroky.

V opačném případě, jsem jinak nucen, Vás předvolat na nejbližší policejní stanici, kde budou Vaše údaje přidány k žalobě.

Karel Kratochvíl

Obvodního ředitelství policie České Republiky

praivo*
"mé jméno je Karel Kratochvíl z Obvodního ředitelství policie České Republiky" - Dokaž to *smich* Stejný styl jako v příspěvku od @nakupprodej, včetně stejných chyb. Náhoda? *smich*
výtka
Upozornění od sys ladinpraha 29. 05. 2018 09:45:08
... a stejná IP ... *nevi*
obvodnihoredit

Nedali jste mi jinou možnost, budeme tedy v nejbližší době vyžadovat vaše údaje od portálu.

Postupně dojde k předvolání.

A věřím, že až se setkáme, tak již nebudete tak výřečný.

Karel Kratochvíl

Obvodního ředitelství policie České Republiky

obvodnihoredit: existuje trestný čin podle §328 TZ - přisvojení si pravomoci ůřadu, na který může dojet třeba i ten, kdo se vydává za policistu.

wooffy

taky bych se s Vámi chtěl sejít na nejbližším obvodním oddělení policie. Budete mít želízka? Na rukou?

A když se vydáváte za policistu, tak se nejdřív naučte česky. Policisti u nás musí mít alespoň maturitu.

hodnocení

0x

Tohle byl jasný pokus o reklamu. Tady se dotyčný setkal s neúspěchem a nezbývá, než doufat, že i jinde narazí na rozumné lidi. A ty výhružky s trestním oznámením, jsou fakt legrační. :-D Jedna hezčí, než druhá. Jak může být někdo tak hloupý a myslet si, že se ho zde někdo lekne. Líbila se mi věta, že je nucen obrátit se na našeho admina, aby mu vydal naše opravdová jména a adresy. *haha* Docela by mne zajímalo, jak by na admina "tlačil". Asi by mu také vyhrožoval trestním oznámením a "zabásnutím" poradny. *zed**smich2*

luhywuzobo
hodnocení

0x

Zbytečně tu mudrujete, přitom s tím vůbec nic neuděláte. Půjde o cizince, server je v zahraničí, platba je v BTC. Takže české orgány jsou absolutně bezzubé.

Pouze bych poukázal, že je to podezřelé a je na každým, jestli někomu pošle dopředu nějaký BTC. Stejně budou časem bezcenné, tak proč je nedarovat dnes. *smich*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]