Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zálohovat mobil pred instalaci twrp

Od: jirkaleaguecz* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám hobor 8 (FRD-L09) dnes jsem si odemkl bootloader a chtěl bych nainstalovat twrp. Bohužel z vlastních zkušeností vím, že by se toho dalo hodně pokazit, tak chci udělat nějakou zálohu. Nevíte jak na to?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

3x
Nikdy to nedelam, a to rootuju kazdy phone.. cely ofiko rom jde vetsinou stahnout jinde
jirkaleaguecz*
hodnocení

Takže díky tomuto bych dokázal mobil opět "oživit"? forum.xda-developers.com/...

hodnocení

2x
Instalací twrp se přepíše jen /recovery partition.
Tzn že se tím nedá nic pokazit. Kdyby jsi nainstaloval twrp pro jiný telefon, nahraješ tam prostě znovu to správné přes bootloader.
TWRP je prostě jen náhrada za stávající recovery.

jirkaleaguecz*
hodnocení

Tak je to v prde*i. flashnul jsem twrp a od te doby nejde mobil normalne zapnout, pise to neco vy smyslu this device is unlocked and cant be trusted a pod tim this device is bootking...

nic se nedeje a kdyz dam erecovery a stahnuti origo recovery, tak mi tp hodí chybu.

mobil nejde pripojit k pc, nevite co s tim?

joudic*

podrzte power + volume down

jirkaleaguecz*
hodnocení

Děkuji moc! Mobil se normálně rozjel :DDD. Můžete mi prosím dát kontakt na vás prosím? Potřeboval bych trochu poradit jak postupovat dále.

jirkaleaguecz*
hodnocení

Nemuzu se dostat do recovery mode. Vzdy, kdyz se tam dostanu, tak to pise to same. Asi zkusím flashnout další twrp. Uz jsem flashoval twrp-3.1.1-0-frd a twrp-3.2.1-0-frd

jirkaleaguecz*
hodnocení

Uz jsem nasel spravne twrp image. Dekuji vám mohokrát. Už jsem byl v háji z toho, že jsem si nový mobil zase rozbil první měsíc po koupi :DDD. Děkuji moooooc! ♥

joudic*
27.05.18 17:40

*vtip* nz ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]