Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth kompatibilita

Od: michalk* odpovědí: 1 změna:
Zdravím a prosím o radu. K bluetooth sluchátkům( gogen.cz/... ) bych si chtěl pořídit vysílač sunnysoft.cz/... Jde mi o poslech TV.Na dotaz zda bude se sluchátky fungovat jsem dostal tuto odpověď:...seznam sluchátek není k dispozici. Adaptér se spáruje pouze se sluchátky jejíž PIN je 0000, 1234, 1111 a 8888.Ovšem v informacích o sluchátkách jsem tuto informaci nezískal. S mobilem a tabletem sluchátka fungují na první pokus. Máte někdo zkušenost s takovýmto spojením? Díky moc!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asi bych to moc neřešil. Dosud jsem se nesetkal s jiným PINem, než 0000. Takže je reálný předpoklad, že ani tady tomu nebude jinak a adaptér a sluchátka se spárují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]