Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč na smartphonu

Od: martoas64 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den kdy mi prosím poradíte jaký používat prohlížeč na smartphonu je velmi rychlý blokuje reklamy a jde mi o to aby hlavně minimálně spotřeboval baterii mobilu Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Opera načítá řádově pouze desetinu až třetinu dat takže je rychlá a blokování reklam má už v základu nastavené.

hrb
hodnocení

1x
Opera mini

nox®
hodnocení

0x

Opera mini, osobně jsem měl velice oblíbený Dolphin, ale v poslední době se pohoršil, to samé Firefox, tam jsem používal rozšíření tuším Adguard, který blokoval například i vyskakovací upozornění na cookies.

hodnocení

0x

Free Adblocker Browser

hodnocení

0x

Podívejte se sem - apkpure.com/... - a zde si vyberte dle libosti.Já jich vyzkoušel více,a vítěz mi vyšel -X Browser Super Fast & mini- a hned po něm via browser.Jsou rychlé a bezproblémové,a navíc ocenuji překlad www stránek do češtiny a ukládání offline pro pozdější studium.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]