Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Synchronizace Opera Touch na zařízení bez foťáku

Od: totak® odpovědí: 3 změna:
Zdravíčko.Nedávám tomu moc šancí ale třeba mě překvapíte. Mám televizní krabičku - android Box. Chtěl bych používat operu touch pro synchronizaci s prohlížečem počítače. Bohužel je tam synchronizace řešená tak , že Opera v počítači vygeneruje QR kód který se má naskenovat v mobilu na kterém je opera touch. Televizní Androbox ale nemá kameru ani nepodporuje běžnou usb webku od počítače.
V notebooku se dá odmítnout QR kód a vyskočí volba zadat kód ručně ale v mini opeře ta volba pro odmítnutí skenování není. Jak ten kód vložit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nějak tomu nerozumím. Ten QR kód nejde po naskenování přečíst? Myslím to tak, že by měl vygenerovat text s tím číselným kódem, který pak zadáváš ručně, ne?

hodnocení

Ta apka je dělaná pro mobily, takže k propojení mobilu a počítače, dojde tím, že kód vygenerovaný na obrazovce si načte mobil foťákem.

Jenže androidbox kameru nemá. V počítači se mi sice ukáže volba, zadat kód ručně, ale v cílovém zařízení není žádná volba, vložit kód.

vernon
hodnocení

0x
Opera Touch není určená pro Android boxy. Asi to nepůjde, ten kód tam není jak dostat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]