Nejste přihlášen/a.
po několika letech jsem se rozhodl vyměnit telefon. Chtěl bych některý z "odolných" telefonů v cenové kategorii do 5000 korun. Nepotřebuji výkon na hry a pod.
Občas telefonuji, píšu sms a procházím internet. Dále využívám kalkulačku a podobné základní a nenáročné aplikace. Stáhnu si akorát Messenger.
Můžete mi nějaký doporučit?
Zatím mám tohoto favorita? Je to dobrá volba. iGET Blackview GBV6000S Red
0x
Osobně nejsem moc nadšenec do podobných odolných tescomobilů, většinou jsou to předražené zařízení se zastaralými technologiemi, mizernou podporou a pochybnou bezpečností. Když už, tak něco prověřenějšího, ale sám nevím. Já bych doporučoval podívat se po klasickém telefonu, který podobné specifikace nabídne i za polovinu ceny a k tomu dokoupil sadu krycích sklíček a různorodé odolné kryty z Číny za pár korun. Sám mám co se odolnosti i funkčnosti týče, velmi dobré zkušenosti s Xiaomi Redmi Note 4, který mám asi rok a půl, nosím ho bez jakékoliv ochrany, několikrát spadl na dlažbu a za celou dobu má jen jeden malinký škrábanec na displayi. Takže pokud člověk nehodlá koupat telefon třeba v kaluži, neměl by to být problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.