Ahoj Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví, jak bych měl dostat titulky do filmu. Chci si stáhnout rychle a zběsile 3 a vložit tam titulky, protože jsem nikde nenašel Rychle a zběsile 3 cz dabing + cz titulky. Proto si to tam chci dát sám, ale nevím jak a přes jaký program Pořadí mi někdo? Díky
Dobrý den. Můžete použít program Avi ReComp. Vložíte tam film, který máte uložený a poté titulky. Také to umí Format Factory. Ten Vám tam titulky vloží a následně vypálí DVD.
doplněno 16.05.18 13:42:
Mimochodem tento film jsem našel v české verzi hned několikrát.
doplněno 16.05.18 13:44:
Aha, Vy to asi chcete v české verzi a ještě české titulky.
krtek66
titulky v obraze jsou největší zvěrstvo hned po CAMripech v 320p
Stáhněte ten,co má největší velikost,tam je zaručen nejlepší obraz.Já osobně dávám přednost filmům s titulkama,protože dabing je špatný a zkazí celý film.
... používám přehrávač GOM, stačí stáhnout film a titulky, titulky (je potřeba stáhnout, co sedí na verzi), jestliže nejsou, přejmenovat stejně jako film a otevřít film, titulky se načtou samy (musí být ovšem ve stené složce) ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.