Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dát titulky do filmu?

Od: radek87654 odpovědí: 10 změna:
Ahoj
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví, jak bych měl dostat titulky do filmu. Chci si stáhnout rychle a zběsile 3 a vložit tam titulky, protože jsem nikde nenašel Rychle a zběsile 3 cz dabing + cz titulky. Proto si to tam chci dát sám, ale nevím jak a přes jaký program
Pořadí mi někdo?
Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

6 kanálů, audio CZ EN, titukly CZ.

uloz.to/...

radek87654
hodnocení

To je český dabing i české titulky?
hm*

radek87654: V parametrech tam píšou, že ano (i české titulky). Zvuk česky a anglicky, titulky česky.

6 kanálů, audio CZ EN, titulky CZ

To je český dabing i české titulky?

Ne, je to celé Maďarsky. *zed*

Klikni na tlačítko parametry. Obvykle co je tam uvedeno, tak taky platí...

hodnocení

0x

Dobrý den. Můžete použít program Avi ReComp. Vložíte tam film, který máte uložený a poté titulky. Také to umí Format Factory. Ten Vám tam titulky vloží a následně vypálí DVD.

doplněno 16.05.18 13:42:

Mimochodem tento film jsem našel v české verzi hned několikrát.

doplněno 16.05.18 13:44:

Aha, Vy to asi chcete v české verzi a ještě české titulky.

krtek66

titulky v obraze jsou největší zvěrstvo hned po CAMripech v 320p*blee*

hodnocení

0x
superbshare.com/... odtud.program mx player a je to.
radek87654
hodnocení

Který z těch filmů je nejlepší Rychle a zběsile 3 s cz titulkama a cz dabingem?

Stáhněte ten,co má největší velikost,tam je zaručen nejlepší obraz.Já osobně dávám přednost filmům s titulkama,protože dabing je špatný a zkazí celý film.

mcmerkurion*
hodnocení

0x

... používám přehrávač GOM, stačí stáhnout film a titulky, titulky (je potřeba stáhnout, co sedí na verzi), jestliže nejsou, přejmenovat stejně jako film a otevřít film, titulky se načtou samy (musí být ovšem ve stené složce) ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]