Nejste přihlášen/a.
Jsem dost nepraktická v technických věcech, tak vám možná bude moje otázka připadat směšná. Ale jde mi o toto: potřebovala bych vědět, zda existují sluchátka (nemusí být bezdrátová) k mobilu, abych je mohla mít na hlavě a přitom přijímat hovor i odpovídat - teda aby měly i mikrofon (a přitom třeba háčkovat , teda mít volné ruce). Můžete mi doporučit nějaký konkrétní typ, ale cenu tak +- 1000,-, víc ne. Děkuji.
Pokud máte v telefonu vhodný konektor, tak moje holky jsou spokojeny se sluchátky s mikrofonem za pár korun aliexpress.com/.... Dobře sedí a netlačí. U bezdrátových je nepříjemné, že baterie se musí (často) dobíjet.
Telefonování funguje minimálně na těchto skvělých čínských strojích s Androidem, na kterých je to používáno. Uhans 5000, Redmi 4x, Uhans Note 4, Oukitel K6000 Pro, Mlaix MX base.
Na jiných nezkoušeno.
Mikrofon mají tato sluchátka tak, jak je běžné - na kabelu. A dlouhé stisknutí tlačítka na něm vyvolá vuhledávač google, který čeká, co se mu začne diktovat, aby to vyhledal.
Přesně jak už se píše. Napište značku telefonu co máte. Zrovna u Samsung sluchátek jsem se dostal do situace, že nefunguje ovládání ani mikrofon v jiné značce telefonu. Jinak těmto účelům Vám budou stačit jakákoliv sluchátka s mikrofonem, ale popřemýšlel bych na tím bezdrátem. Zrovna v autě při řízení není dobrý když se plete kabel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.