Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka k telefonu - hands free?

Od: reminiscence* odpovědí: 6 změna:

Jsem dost nepraktická v technických věcech, tak vám možná bude moje otázka připadat směšná. Ale jde mi o toto: potřebovala bych vědět, zda existují sluchátka (nemusí být bezdrátová) k mobilu, abych je mohla mít na hlavě a přitom přijímat hovor i odpovídat - teda aby měly i mikrofon (a přitom třeba háčkovat :), teda mít volné ruce). Můžete mi doporučit nějaký konkrétní typ, ale cenu tak +- 1000,-, víc ne. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqte
hodnocení

0x

Třeba Samsung EHS61ASFWE. Nepíšete ale jaký máte telefon, takže nevíme, jaký máte audiokonektor a v případě univerzálů s jack 3,5 mm je potřeba ještě ověřit kompatibilitu s daným telefonem.

rv*
hodnocení

0x

Pokud máte v telefonu vhodný konektor, tak moje holky jsou spokojeny se sluchátky s mikrofonem za pár korun aliexpress.com/.... Dobře sedí a netlačí. U bezdrátových je nepříjemné, že baterie se musí (často) dobíjet.

S kterými telefony máte odzkoušené telefonování?
rv*

Telefonování funguje minimálně na těchto skvělých čínských strojích s Androidem, na kterých je to používáno. Uhans 5000, Redmi 4x, Uhans Note 4, Oukitel K6000 Pro, Mlaix MX base.

Na jiných nezkoušeno.

Mikrofon mají tato sluchátka tak, jak je běžné - na kabelu. A dlouhé stisknutí tlačítka na něm vyvolá vuhledávač google, který čeká, co se mu začne diktovat, aby to vyhledal.

squir
hodnocení

0x

Přesně jak už se píše. Napište značku telefonu co máte. Zrovna u Samsung sluchátek jsem se dostal do situace, že nefunguje ovládání ani mikrofon v jiné značce telefonu. Jinak těmto účelům Vám budou stačit jakákoliv sluchátka s mikrofonem, ale popřemýšlel bych na tím bezdrátem. Zrovna v autě při řízení není dobrý když se plete kabel.

reminiscence*
hodnocení

Děkuji všem za snahu pomoci. Telefon mám Samsung Galaxy J5.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]