Dobrý den.Mam do auta FM transmitter a nedaří si mi najít nějakou volnou frekvenci na spárování, chytal jsem na 87.5 bylo to výborné,ale teď to už někdo ruší,poslech já takový horší a hraje to slabě.Jedná se mi Ostravu a okolí.dik
Tady se nedá dobře poradit. Musíte hledat postupně po jednotlivých frekvencích až najdete nějakou volnou. A je možné, že přejedete o 50km a ta volná frekvence bude obsazená a budete hledat znovu. To je bohužel nevýhoda FM transmitterů.
uplne na konci na opacne strane, bohuzel FM transmitter je skoro nepouzitelny mezi rakouskem a slovinskem atd niz, na transmitter se vykaslete a kupte si nove radio... napr Pioneer s MOSFET zesilovacem s USB + 8gb flashdiskem jako darek, vzdyt kvalitni radio stoji pakatel (1300) a mate to na 20 let I ojetina s dobrym radiem je lepe prodejna nez s originalnim suntem. mall.cz/...
doplněno 15.05.18 15:05:
jasne no, to je udel vestavenych radii, palubnich pocitacu a navigaci, nezvladnou jit s dobou, protoze behem 5-10 let je to zastarale. Zkuste frekvence na opacnem konci 108.9 atd uz si to nepamatuju, nicmene po dovolene, kdy jsem musel poslouchat lokalni ho*na z radii, jsem to vyhodil do popelnice, kratke vlny uz jsou zasekane.
pavel222
Nevím proč bych měl vykuchat a vyhodit autorádio když hraje výborně.jen s tím transmitterem je problém
pavel222
Jo díky zkusím to.na tom 87.5 to hrálo doteď parádně.škoda no
Pokuď neposloucháš klasické rádio,tak odpoj venkovní anténu(asi se zesilovačem) a na "kus drátu" budeš mít jen ten tvůj trasmitter...originál rádio je samozřejmě lepší než Taiwan za 1300,-.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.