Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahrát na kazetu?

Od: kazetak odpovědí: 12 změna:

Našel jsem doma originální kazetu nějakého interpreta. Moc se mi nelíbí a tak si na ni chci nahrát vlastní obsah. Jak ale kazetu vymazat?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Na protilehlé straně kazety(od pásku), jsou na obou krajích dvě díry (čtvercové, nebo obdélníkové), které musíte zalepit, aby se dala kazeta přehrát něčím jiným.

kazetak
hodnocení

Díky. Kazeta smazána. A jak na ní teď mám nahrát?

hodnocení

3x

Jen poopravím satama. Pokud chceš nahrávat z PC, tak nemusíš nic převádět. Ten převod zajišťuje výstup zvukové karty asi ne? Píchneš jack kabel 3,5mm do výstupu z pc (sluchátka, repráček), na druhé straně do vstupu kazeťáku (jestli jej teda kazeťák má) a nahráváš. Lepší je to hnát přes nějaký audio editor kvůli úrovni zvuku.

Souhlasím, to jsem nedomyslel. Pořád beru PC digitálně jako celek, takže tuto možnost jsem vůbec nezvážil*smich**palec2*

Už jsem myslel, že všechny zvuky, co z PC lezou speciálně převádíš. To musí být třeba u střílečky dost opruz :)

Mezi námi, hry nehraju a zvuk u PC potřebuji jen výjimečně, většinou "jedu" bez něj. Takže se nediv, že mě to nenapadlo*smich*

hodnocení

2x

dvd99 byl rychlejší, tak jen obrázek těch "děr".

doplněno 14.05.18 15:09:

Promiň, ale normálně, jak se na kazetu nahrává/nahrávalo. Tedy kazetový magnetofon, připojit zdroj té hudby a klasicky nahrát.

Pokud chceš nahrát z PC, pak je to komplikovanější. Napřed musíš nějak digitální signál převést na analog a pak klasicky nahrát. Toto je jen velmi stručný popis, pokud mi sdělíš, kde máš to, co chceš nahrát, a v jaké formě, pokusím se ti poradit konkrétněji.

Jak nahrát na kazetu?

hodnocení

1x

Mě teda přijde škoda mazat originál kazetu. Určitě má větší cenu pro sběratele než jako prázdná kazeta s nějakou upirátěnou hudbou.

aa*
hodnocení

0x

A co když chci nahrát svůj hlas, to nejde "z krku na kazetu"?

Jde. Přes mikrofon. A rovnou do kazeťáku.

olin*
V devadesátých letech minulého století se prodávali walkmany i s mikrofonem

hodnocení

0x

Jaký přístroj jste použil na její smazání?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]