Nejste přihlášen/a.
Našel jsem doma originální kazetu nějakého interpreta. Moc se mi nelíbí a tak si na ni chci nahrát vlastní obsah. Jak ale kazetu vymazat?
Jen poopravím satama. Pokud chceš nahrávat z PC, tak nemusíš nic převádět. Ten převod zajišťuje výstup zvukové karty asi ne? Píchneš jack kabel 3,5mm do výstupu z pc (sluchátka, repráček), na druhé straně do vstupu kazeťáku (jestli jej teda kazeťák má) a nahráváš. Lepší je to hnát přes nějaký audio editor kvůli úrovni zvuku.
Souhlasím, to jsem nedomyslel. Pořád beru PC digitálně jako celek, takže tuto možnost jsem vůbec nezvážil![]()
![]()
Už jsem myslel, že všechny zvuky, co z PC lezou speciálně převádíš. To musí být třeba u střílečky dost opruz ![]()
dvd99 byl rychlejší, tak jen obrázek těch "děr".
Promiň, ale normálně, jak se na kazetu nahrává/nahrávalo. Tedy kazetový magnetofon, připojit zdroj té hudby a klasicky nahrát.
Pokud chceš nahrát z PC, pak je to komplikovanější. Napřed musíš nějak digitální signál převést na analog a pak klasicky nahrát. Toto je jen velmi stručný popis, pokud mi sdělíš, kde máš to, co chceš nahrát, a v jaké formě, pokusím se ti poradit konkrétněji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.