Nejste přihlášen/a.
Objednal jsem si elektroniku z Anglie a platbu za zbozi bylo nutne realizovat predem. Platbu jsem realizoval dle faktury, kterou jsem dostal predem z e-shopu, kde jsem zbozi objednal. Pracovniky e-shopu jsem byl nekolikrat ujisten, ze zbozi bylo odeslano, nicmene zasilku s objednanou elektronikou jsem zatim nedostal a chci se poradit, jak postupovat (na koho, na jakou instituci se obratit) v pripade, ze zbozi vubec nedojde.
V první řadě bych se zeptal na e-shopu na dopravce a podací číslo (track number) a na některé z mezinárodních trackovacích služeb ( 17track.net/... se zkusil podívat, kde se zásilka nachází.
Pokud jste realizoval platbu přímo rovnou prodejci, patrně jste naletěl podvodníkovi. Tyto platby přímo se normálně realizují přes prostředníka (třeba PayPal), který dodavateli zaplatí až poté, co je transakce úspěšně dokončena.
A promiňte, v našich podmínkách se můžete obrátit maximálně tak na lampárnu. (Ne)úspěch zaručen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.