Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvířka mikrovlnky

Od: jananova odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím o radu, jak máme demontovat dvířka u vestavné mikrovlnky MORA, abychom vyměnili zobáčky, které mikrovlnku uzavírají (nějakým způsobem povolily a teď nejde mikrovlnka zavřít). Možná není potřeba vyměnit ty zobáčky, ale je tam nějaká pružina, která povolila... ale prostě potřebuju se dostat dovnitř...přitom šroubky nevidím žádné :( Děkuju za radu.

doplněno 14.05.18 09:26:

Omlouvám se, vložila jsem do špatné kategorie a nevím, jak to změnit. Tak snad mě neukamenujete ;)

Dvířka mikrovlnky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin*
hodnocení

0x
Většinou je to jen zacvaklé do sebe, takže plochý šroubovák a páčit při okraji dvířek. Stačí střední síla.
jananova
hodnocení

Moc děkuji, rada fungovala a dvířka jsem rozebrala ;)

monicka
hodnocení

0x
A kam by se měla nasadit ta pružina?! Stalo se mi to samé, jen nevím kam ji tam umístit..

xeny
hodnocení

0x
Tak dnes jsem se také pustila do opravy dvířek(utržený hák). Objednala jsem náhradní a musím říct že dostat to ven byl větší oříšek než to nasadit. Plast kolem dveři jsem jemně pacila podél obvodu dveri. Pak vysadit zlomené haky, při tom oddělat pružinku a pak vše zpět. Pružina se v mém případě nasazovala jednou stranou na nové háky druhou stranou na háček v rámu dveří. Zpět zascvaknot plasty dvířek a HOTOVO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]