Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace Tom Tom Go 630

Od: motmota odpovědí: 4 změna:

Máte někdo zkušenost s navigací TomTom GO 630? Jak je na tom s přesností určení cíle, hlasitost reproduktoru, včasnosti informování před křižovatkou a podobně. Dík moc za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslím, že to bude nastejno jako jiné navigace TomTom. Hlasitost neposoudím, ale včasnost ohlášení je dostatečný, člověk stejně občas na navigaci koukne, takže vidí, že bude odbočovat ještě dříve než navigace zahlásí. Co myslíš tím přesnost určení cíle?

motmota
hodnocení

Děkuji za reakci. Přesností určení cíle mám na mysli to, že jsem se dočetla v nějakých diskuzích, že značka tom tom nezná popisné ani orintační čísla a že cíl tedy najde pouze přibližně.

celp*

Dobrý den.Čísla zatím neumí ,ale do ulice Vás dovede a dál se hold musíte třeba zeptat.

dcz*
hodnocení

0x
Dobrý den , čísla popisná umí, ale pouze ve větších městech .Jinak přesnost a rychlost je podle mě vyhovující .Co se týče hlasitosti je nastavitelná a automaticky se upravuje podle aktuální rychlosti (čím rychleji tím hlasitěji). Ale i přesto v autě stále vozím papírové GPS. J

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]