Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V domací síti přes WIFI nejde mobil a ateblet

Od: wanesa* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,záhada.Mám domácí síť přes WIFI,televize a TV Box normálně funguje internet ,léta stejný telefon i tablet fungovaly taky,Teď je to dva dny mi v mobilu když zapnu WIFI hlásí,že nejsem připojená.To samé v tabletu.Až když vlezu do nastavení a vždy to znovu aktivuji,tak to funguje.Před tím to fungovalo automaticky.Jsem z toho trovhu zmatená a nevím,kde může být chyba?Poradí mi někdo?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkazxc
hodnocení

0x
Zkuste zmenit heslo pro prihlaseni k wifi. Staci i pridat i jednu cislici nebo pismemo. Vypnout a zapnout wifi router vytazenim ze zasuvky jste asi zkousela?

olin*
hodnocení

0x
V tabletu při zapnuté Wi-Fi najeť do Nastavení(ozubené kolečko), potom WLAN, poté klikni "déle" na síť, na kterou se nemůžeš dostat a vymaž ji (odstranit záznam sítě). Potom klikni na políčko Vyhledat dostupné sítě. Až to nalezne tu tvojí bývalou síť znovu, budeš muset zadat heslo (klíč). Po zadání potvrdit heslo a mělo by být připojeno. U telefonu je to obdobné. Najít v mobilu v sítích wifi-vymazat-znovu nalézt-zadat heslo WiFi sítě-a potvrdit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]