Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potreboval bych poradit z jednim napadam, ktery mi uz v hlave lezi nejaky ten patek, ale nepodarilo se mi zatim najit vhodne reseni.
Oc se vlastne jedna.
V domecku kde bydli nase pocetna rodina mame docela rychly pripojeni na internet (1Gbit FTTH), takze rychlosti je na rozdavani.
Co ale neni zrovna na rozdavani jsou ceny za mobilni sluzby (hlas a sms) a tak mne napadlo zdali by se nedalo neco vymyslet, kdyz jsme doma a potrebujeme nekam volat nebo psat sms neselo vyuzit naseho pripojeni na internet.
Predstavoval jsem si to asi takto.
Mobil by se spojil na wifi a pres wifi by pres nejakou gsm gateway, pouzil bych treba RaPi se sim kartou pokud je to realne a pres tuto gsm gateway by se provedl prislusny hovor pripadne se odeslala sms.
Nevite nekdo jak by se toto dalo udelat.
Diky
Marcel
Diky za odpoved, ale to neni to co bych presne potreboval.
Jde o mi o to, ze mam jednu sim kartu na, ktere mam za dobrou cenu neomezeny tarif (povedlo se vyhadat ), a pres tuto sim kartu bych chtel uskutecnovat vsechny odchozi hovory a sms, aby to fungovalo jako takova gsm gateway.
Prichozi hovory by bylo normalne na tel cisla jednotlivych mobilu, pouze odchozi by byly pres tuto gsm gateway.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.