Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil neslyší mně

Od: jendaa odpovědí: 6 změna:

Dobry den mam problem mam mobil asus zenfone a najednou pri hovoru nic neslysim ale protejsi strana mne slysi ,kdyz posloucham mp3,videa vse funguje ale nefunguje jakoby ten interni zvuk kdyz nekomu volam neslysim vyzvaneni a pri hovoru take nic neslysim, nevite nekdo co by stim pomohlo byt?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Když vám napíšeme Je to elektronka 435zf23 umíte si to opravit? Bych si tipnul, že jsou dvě možnosti. Telefon v záruce reklamace, telefon po záruce Servis.
doplněno 07.05.18 19:45:

Tak jinak- jelikož se takto ptáte, nemáte schopnost opraváře ani možnost sám opravit - sehnat nějakou desku, mikrospínač, kondenzátor atd. Jakákoliv rada na výměnu nějakého dílu bude prostě jen pokus-omyl.

Nemáte evidentně zkušenosti s opravou telefonu a váš zásah do telefonu bude znamenat z 99% jeho zničení.

Jedná se zřejmě o vadu repráčku (v servisu cena 500,-) nebo základní desky (telefon si koupíte nový). Jiná rada je dle mého názoru jen hraní si s vaší nadějí.

jendaa
hodnocení

a muzete mi nejak podrobneji kde by se tak soucastka mnela nachazet? na mobilu asus zenfone?

jendaa
hodnocení

ale prave repracek by to byt nemohl protoze hudba mi jede v pohode

olin*
Zkusit nastavení hlasitosti při hovoru, ať ti někdo zavolá, zvedni to a společným tlačítkem pro přidávání a ubírání hlasitosti nastavit hlasitost,která Ti vyhovuje. Taky se mi to stalo, že jsem si tím tlačítkem úplně vypnul zvuk do reproduktorku a divil se, co se děje. Dej vědět.
jendaa
Bouzel ani todle nezabralo
olin*
Zajít do servisu mobilů, jestli s tím pohnou nebo reklamace(v záruce)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]