Nejste přihlášen/a.
Elektrikář vyměňoval na základě povolení hlavní jistič za jistič na více ampér. Sazbu nebudu měnit, pouze jsem navýšila jistič. Jak má vypadat revizní zpráva elektrikáře, kterou předávám ČEZu k provedení plomby nového jističe. Je na to nějaký formulář? Co v té zpárvě má přesně o tom jističi být napsáno.
To by měl vědět ten elektrikář, který to děla. A pokud nemá revizní oprávnění, musí to zkontrolovat revizák, který by pak měl zprávu vypsat. Vás se to po administrativní stránce moc netýká.
pokud to vyměňoval na základě povolení dodavatele, tak pokud vím revizní zpráva netřeba, pouze ohlášení že je hotovo a oni si to dojedou zaplombovat. Ale může to být i jinak já mám zkušenost s E-on
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.