Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlavní jistič-revizní zpráva

Od: polivkovajana odpovědí: 5 změna:

Elektrikář vyměňoval na základě povolení hlavní jistič za jistič na více ampér. Sazbu nebudu měnit, pouze jsem navýšila jistič. Jak má vypadat revizní zpráva elektrikáře, kterou předávám ČEZu k provedení plomby nového jističe. Je na to nějaký formulář? Co v té zpárvě má přesně o tom jističi být napsáno.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To by měl vědět ten elektrikář, který to děla. A pokud nemá revizní oprávnění, musí to zkontrolovat revizák, který by pak měl zprávu vypsat. Vás se to po administrativní stránce moc netýká.

olin*
Souhlas se satam, "revizák" si poradí. Šéf /revizák/ vypsal lejstro, zajel na energetiky a ty poslali technika s plombou..

111®
hodnocení

0x

pokud to vyměňoval na základě povolení dodavatele, tak pokud vím revizní zpráva netřeba, pouze ohlášení že je hotovo a oni si to dojedou zaplombovat. Ale může to být i jinak já mám zkušenost s E-on

malyparanoik*
hodnocení

0x

Ano, existuje na to formulář. Kupte si ČSN 33 2000-6 ed.2 a v příloze E máte vzorové formuláře.

O jističi tam má být napsáno tolik aby bylo zřejmé co je to za jistič. Např. "Jistič OEZ LTN 3/25/B..."

hodnocení

0x

Pokud bude na obou výtiscích revizní zprávy. které obdržíte, kulaté razítko se jménem revizního technika a číslem jeho oprávnění/osvědčení, pak vás jako zákazníka víc zajímat nemusí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]