Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší mobil do 6 tisíc korun

Od: adela* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,
mám v plánu si kupovat nový mobil, ale pro mé potřeby nepotřebuji nějaký z vyšší třídy. Co se týče mých požadavků, tak je to lepší fotoaparát (samozřejmě za 6 tisíc neočekávám žádný zázrak), vyšší interní paměť, vyšší ram a pěkný design. Přemýšlela jsem o Huawei Mate 10 Lite, myslíte, že se tento výběr vyplatí, nebo mi doporučíte něco jiného? Huawei P20 lite nechci, jelikož už je za vyšší cenu a především mám averzi proti vyříznutým displayům, tento trend jde mimo mě. Předem díky za jakoukoli radu a přeji hezký zbytek dne.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

mobilni-telefony.heureka./...

Naprostá spokojenost - tak spokojen jsem zatím s žádným telefonem nebyl!

Slušná kvalita fotek i videa vč. zvuku. Pro natáčení dětí na zahrádce nebo syna na koncertu... dostačující.

doplněno 04.05.18 19:22:

zkuste porovnat parametry a zamyslete se nad tím, jestli dokážete využít rozdílové funkce...

Nejlepší mobil do 6 tisíc korun

adela*
hodnocení

Moc díky za radu. Mobil dle recenzí podává dobré výkony. Když se však kouknu na specifikace, vyplatí se více, než Huawei Mate 10 Lite?

lzipi
hodnocení

0x

NUBIA N2 (3.790,--)

OLED, 64GB, 8jádro, 5000mAh

lm®
hodnocení

0x

Já i manžel máme Lenovo K6 Note a jsme spokokeni.*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]