Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

otázka změna polarity proudu

Od: xxxx* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, existuje nějaká elektrosoučástka, která mění polaritu proudu v závislosti na magnetickém poli, jako je tomu v tomto videu?

Jak je možné že se mu ten magnet takto točí uprostřed cívky?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

yyyy
hodnocení

0x

Má tam hallův senzor, ale ten sám o sobě polaritu nemění, pust si to od 18. s, je tam schémátko.

xxxx*
hodnocení

No a právě tinz schématu mic nerozumím, proto jsem chtěl poradit třeba jaké součástky mám nakoupit a pak bych to už nejak dohromady dal...
praivo*

Jak to chceš dát dohromady, když nerozumíš schématu a tudíž stejně nevíš, co kam připojit?

jabraka*
hodnocení

0x

Polaritu proudu lze měnit u zdroje.Přepínačem.Dál se dá proud ovládat jen v rámci jeho toku různými sm,ěry-Je pootřeba vědět,k jakému účelu bude změna směru proudu sloužit,

JABRAKA

xxxx*
hodnocení

No mě moc neužije na schémata, neorientuji se v tom, ale když mi to někdo laicky vysvětlí stylem namotáš si cívku tak a tak, pripojíš ji na hallovu sondu, mezi to do obvodu vložíš ještě to a to pripojíš to na zdroj a je to... tak to určitě zvládnu. Jsem v tomto amatér, tak bych potřeboval radu tímto stylem...

xxxx*
hodnocení

A co znamená tatko značka?

otázka změna polarity proudu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma hallova sonda

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]