Nejste přihlášen/a.
Existuje nějaká tabulka poruchovosti mobilnîch telefonů? Je to myšleno, který typy mobilních telefonů jsou nejvíce poruchové? Tento rok si chci koupit nový mobilní telefon asi to bude zase Apple, ale přemýšlím i o androidu. Dost se mě líbí špičkové telefony Sony nebo Huawei. Do telefonu nemám problém investovat přes 20 000Kč, ale zase očekávám, že telefon vydrží aspoň 5let bez poruchy.
iPhone 6 64gb mám už 4tým rokem ani jedna reklamace, když hraju hry nabíjím i třikrát denně. Baterka taky nevyměněna ani jednou. Samsung už bych nechtěl velmi poruchové telefony. Mě jde skutečně o to, aby telefon vydržel co nejdéle bez poruchy a jsem ochoten si připlatit.
vernon:
jen tak na okraj - kdyby po válce nekradli japonci technologie po celém světě, možná bychom dnes mobily ještě neznali
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.