Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím,kdo může poradit slušný,sáčkový vysavač ETA na běžné nenáročné vysávání?Děkuji
Dobrý den. Odpověď na Vaší otázku bude velmi složitá. Odpovědět fundovaně by snad mohl prodavač těchto výrobků, který má zkušenosti s odbytem různých typů. Člověk který vlastní doma jeden vysavač Vám popíše a doporučí ten svůj. Typů tohoto produktu je velice mnoho takže bude nejlepší navštívit nějakou prodejnu a poradit se tam. Přeji hezký den. R.
Když jsme byli v plném počtu, celá rodina a pes, měli jsme vysavače dva. Jeden na tyči visel místo smetáku u ruky. Byl v pohotovosti a byl stále v provozu.
A druhý, ten se musel odněkud vytáhnout, smontovat. Tím se dělal "velký úklid". Nedávno jsem kupovala vnučce vysavač a radila jsem jí ten tyčový, na elektřinu, který je stále po ruce, bez skládání. Mají sáček i kontejner na vysypání podle volby.Dělají se i s větší sací silou.
Trošku poguglujte a koukněte na něho i jeho parametry.
Ještě jsem chtěla upozornit na jednu věc a to jsou sáčky. Člověk se ulakomí na větší, aby je nemusel často vyměňovat, ale pak vysavač smrdí strašlivě a vyhazovat poloprázdný sáček příjde líto. A bakterie, které ten smrad zaviňují se množí a množí a smrdí a smrdí.
Až budete vysavač kupovat, řekněte prodavačce, jaký máte byt a jestli zvíře. A kolik stojí sáčky. Když jsem kdysi řekla, že mám malý byt, ale psa, dala mi prodavačka takového bezva tygříka. Dumbo se jmenoval. Byl super, ale sáčky se do něho prodávaly po 5 kusech v lakované krabici za 300kč. Nač platit tak kvalitní krabici jsem nikdy nepochopila.
Teď mám trojkombinaci-papírový, látkový sáček nebo kontejner na vysypání.
Přečtěte si rady odborníků, např. povedený článek je zde: ekonomika.idnes.c/...
Bude se Vám lépe rozhodovat a budete vědět na co se zaměřit.
Nebo zde www.dtest.cz/vysa/... najdete nezávislý test 36ti vysavačů, bohužel není přístupný zdarma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.