Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit kontakty z tel. SE K310i?

Od: kwino odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám starší telefon Sony Ericsson K310i.

Nejde mi zapnout ikdyž je na nabíječce, pořád jen rožíná a zhasíná modře display v blikajícím rytmu.

Měl jsem tam důležité te. čísla, které byly uloženy v telefonu, na sim kartě nejsou.

Je nějaká možnost ještě ty tel. čísla z telefonu získat?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Z mrtvého telefonu data nedostaneš, ani počítač ho neuvidí. Jestli se mobil dlouho nepoužíval a teď nejde nabít, občas zabere když se mobil nechá nabíjet USB kabelem z počítače. V tom případě dostává baterka "jiné proudy" než z běžné nabijecky a baterka si dá říct.
ivanh*

Řekl bych, že ty "jiné proudy" z PC jsou NIŹŠÍ, než z nabíječky.

Jo, jsou nižší ale mám ověřeno že to už spouště lidí zabralo.

hodnocení

0x

Kúpiť novú baterku a tak dostať dáta von po pripojení na PC a s pomocou programu Sony compaktion.

kwino
hodnocení

0x
Zkusím ještě připojit přes USB jestli se nabije, ale asi odešel telefon, jinak by šel přeci po připojení do nabíječky za chvíli zapnout, nebo se mýlím?
Děkuji

hodnocení

0x
Ono je to tak, že když je baterka totálně vybitá třeba delším uložením v šufleti. Po připojení na nabíječku bere z nabíječky tolik proudu kolik nabíječka pustí. Mobil to někdy mylně vyhodnotí jako že je někde na cestě do baterie zkrat a nabíjení zablokuje. Zatímco při připojení přes usb je proud nižší a proto nedojde k té špičce která řídící obvod nabíjení "vyděsí " a proto se baterku podaří oživit.

kwino
hodnocení

0x
Tak ani to nabíjení přes USB nepomohlo.
Display jen zmateně bliká, telefon nejde zapnout, kontakty jsou asi nenávratně pryč :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]